Band Jerney Kaagman vooraan in digitale tijdperk

Vernieuwde website voor succesformatie Earth and Fire en grote primeur op komst

UTRECHT, 20070908 -- De fans moeten nog even wennen. 'Snel' en 'Even wennen' komen buiten de nodige complimenten vaak naar voren. Toch staat Earth and Fire, de band van huidig Buma Cultuur directeur en Idols jurylid Jerney Kaagman, vooraan in een digitaal tijdperk met een compleet vernieuwde website.


Earth-and-fire.nl is al jaren het populaire 'Mekka' voor muziekliefhebbers in het algemeen en Earth and Fire-fans in het bijzonder. Regelmatig verleende het haar medewerking aan items in tijdschriften, boeken en voor radio- en televisieprogramma's.

Op de nieuwe website, vanaf de zijlijn met liefde bewonderd door de bandleden, kunnen fans alles 'zelf' doen: het publiceren van teksten, foto's en video's. Bovendien is een Forum geopend waar bezoekers met elkaar kunnen communiceren.

Een grote primeur zal volgende week plaatsvinden, als uniek demomateriaal van de hits en albumtracks op de website te luisteren zullen zijn. 'Het is uniek materiaal, opgedoken uit een stoffige kast van de broers Koerts', aldus één van de initiatiefnemers: de 19-jarige Tim Treffers.

Kortom, er wordt met hart en ziel aan gewerkt om dit culturele erfgoed goed te bewaren en Earth and Fire niet te doen vergeten.

Adres website: www.earth-and-fire.nl



Redactie earth-and-fire.nl