Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Laren, 9 augustus 2007

LAREN JAZZ 2007, het eerste lustrum, het
swingt in SingerLaren!

Laren Jazz 2007 staat op 8 en 9 september garant voor een bruisend jazzspektakel met topartiesten als Dame Cleo Laine & Sir John Dankworth, Gino Vannelli en Louis van Dijk, Nueva Manteca, Young Sinatra's e.a.

zaterdagavond 8 september
Het eerste lustrum van Laren Jazz is reden voor een keur aan wereldberoemde topartiesten. Exclusief daarom dit jaar Dame Cleo Laine en Sir John Dankworth met een concert in de theaterzaal. In de feestelijke en sfeervolle tuin treedt één van de grootste muzikanten en de meest intrigerende artiest van deze tijd
voor u op: Gino Vanelli met Michiel Bortlap, Nueva Manteca en als spetterend sluitstuk van de avond The Young Sinatra's met Paul van Kessel. In de foyer zorgt trio Erik Timmermans met André Vrolijk en zangeres Miëtt Molnar voor een `vrolijke' noot en de tuinzaal bruist op de swingende klanken van Sensual, Louis van Dijk met Frits Landesbergen en ......de winnaar van de Laren Jazz Award 2007. De deuren gaan open vanaf 18.00 uur.
Dame Cleo Laine en Sir John Dankworth De kaartverkoop aan de theaterkassa (035-5393933) is inmiddels van start gegaan. De toegangskaarten kosten 45,- per stuk.

zondagmiddag 9 september
tussen 14:30 en 18:30 is er voor iedereen toegankelijke, hartverwarmende en swingende jazzmuziek in de tent in de Singertuin. Na de Dutch Swing College Band is er speciale aandacht voor jeugdige muzikanten. Met het optreden van de JazzJuniors van de Amsterdamse
Muziekschool en een daarop volgend gastoptreden van Combo Frits Landesbergen Jumpin Jive met Peter Kuijt is succes verzekerd.

Singer Laren persbericht LAREN JAZZ 2007

Goede doel
In de statuten van Laren Jazz omschreven als: `het ondersteunen van gehandicapte musici en/of instellingen die zich ten doel stellen gehandicapte musici te
ondersteunen'. De afgelopen jaren konden we
muziekinstrumenten en geluidsinstallaties schenken aan het Elizabeth Kalishuis, Visio en Zorginstelling Amerpoort. Bijzondere masterclasses werden georganiseerd voor gehandicapte musici bij de Gooise Muziekschool en Music Station van Ceasar Zuiderwijk. Dankzij de succesvolle (besloten) sponsoravond op vrijdag 7 september en grote belangstelling van het publiek op zaterdag 8 september kan het goede doel voldoende worden gesteund.

Samenwerking
Laren Jazz 2007 komt tot stand door nauwe samenwerking met de Lions Club Crailo, de Rotary Club Laren-
Blaricum, en Singer Laren.
Gino Vannelli en Michiel Borstlap

voor informatie, interviews of beeldmateriaal kunt u contact

opnemen met
Lucas Bonekamp, publiciteit@singerlaren.nl,
035 - 539 39 50
Petra Verbrugge, communicatie@singerlaren.nl,
035 - 539 39 51

Singer Laren persbericht LAREN JAZZ 2007


---- --