Ingezonden persbericht


Persbericht

Het Land van Ooit opent nieuwe Indoor Speeltuin

Speciale Alles-Inclusief Actie: ¤ 19,99

Het Land van Ooit heeft zich als doel gesteld om zich binnen het product - een bijzonder Land voor kinderen tot 12 jaar - te blijven ontwikkelen en haar plaats te bewijzen als een top-dagje uit. Het streven is tevens om omzetmogelijkheden te verbreden.

Ooitwikkelen
Om die reden worden de mogelijkheden continu onderzocht en wordt er steeds gewerkt aan Ooitwikkelingen die niet alleen aansluiten bij het huidige Ooitconcept, maar ook daarop voortbouwen. Hierbij is van belang, dat Het Land van Ooit een compactere vorm bereikt, dus kleiner wordt in oppervlakte. Dat betekent echter niet dat het aanbod hiermee verkleind wordt. Integendeel, het doel is juist de beleving intenser te maken. Zo is er bij Het Land van Ooit intensief nagedacht over hoe in te spelen op de invloeden van het weer. Bovendien ontbrak er voor kinderen een gepast aanbod gedurende de wintermaanden. Die combinatie krijgt nu vorm.

Binnenpret
Vanaf 8 september heeft Het Land van Ooit een heus Indoor Speelparadijs, genaamd Binnenpret. De Koningssael wordt hiervoor volledig omgebouwd. Er komen bijvoorbeeld springkussens, trampolines, tafelvoetbal en een heus kinderdorp voor de kleineren. Je kunt je laten schminken en je verkleden. Het is een enorm speelfeest, waar je zelfs je verjaardag kunt vieren! Tijdens het seizoen is Binnenpret een onderdeel van Het Land van Ooit als park, maar ook in de winter is het speelparadijs open. Iedere woensdagmiddag, zaterdag en zondag kan je een bezoek brengen aan Binnenpret. Er zijn tevens mogelijkheden voor een abonnement.

Alles Inclusief Actie
Niet alleen op productgebied wil Het Land van Ooit ontwikkelen, maar ook op prijsgebied. Precies een jaar geleden (september 2006) startte Het Land van Ooit met het Alles-Inclusief Visum. Met dit Visum koopt men niet alleen entree, maar ook parkeren, eten en drinken. De Alles-Inclusief formule was al direct een groot succes. Ook dit seizoen zijn er vele Alles-Inclusief Visa verkocht. Per 1 september gaat Het Land van Ooit daarom van start met een speciale Alles-Inclusief-actie, waarbij men een dergelijk Visum koopt voor ¤ 19.999. Een zeer scherpe prijs, aangezien alleen entree normaal gesproken ¤ 18,00 kost. Met de actieprijs krijg je er dus voor ¤ 1,99 gratis eten en drinken bij! De rreguliere voorwaarden blijven gelden.

Tot Ooit!

()

Aan de redactie:
Voor meer informatie over evenementen in het Het Land van Ooit kunt u contact opnemen met Lieke Verhofstad van het Ministerie van Buitenlandse Zaken van Het Land van Ooit. Telefoon: 0416 - 377 775. E-mail: l.verhofstad@ooit.nl