Persuitnodiging Rabo FanDag: Jeugd ontmoet sporthelden op Rabo FanDag

30/08/2007 16:15



Rabobank Nederland



Op zaterdag 8 september a.s. vindt in het Olympisch Stadion in Amsterdam de eerste Rabo FanDag plaats. Tijdens de Rabo FanDag staan de door Rabobank gesponsorde sporten centraal: hockey, paardrijden en wielrennen. De Rabo FanDag start om 13.30 uur.

Het evenement is bestemd voor jeugd van 8 tot en met 15 jaar. De Rabo FanDag is voor jeugdige sporters een unieke kans om zijn of haar sporthelden te ontmoeten.

Bekende en minder bekende sporters zullen aan het evenement deelnemen. Bekende sporters die aanwezig zullen zijn op het evenement zijn: Fatima Moreira de Melo, Minke Booij, Floris Evers, Guus Volgels, Michael Boogerd, Thomas Dekker, Theo Bos en Imke Schellekens-Bartels. Verwacht wordt dat de Rabo FanDag door duizenden jonge fans bezocht zal worden.

Programma:
Humberto Tan treedt die dag op als presentator. Nadat de sporters zijn voorgesteld zal Erica Terpstra officieel het startsein geven. Tussen 14.00 uur en 17.00 uur zijn er allerlei activiteiten voor de aanwezige jeugd, zoals demonstraties, clinics, wedstrijden, foto- en handtekeningensessies, etc. Om 17.00 uur wordt de dag feestelijk afgesloten met een optreden van Ali B.