BNN

Fotograaf: Roland J Reinders

PERSBERICHT

Hilversum, 31 augustus 2007

STIERENBALLEN, SALSADANSEN EN ALLES OVER REIZEN IN HET WEG MET BNN-CAFÉ

Het Weg met BNN-café is het reisevent van BNN, waar alles is te vinden dat nodig is om op reis te gaan. Info over inentingen, tips over de heetste hotspots, verhalen van ervaren reizigers, een cursus reis-EHBO en een reisfotografieworkshop bijvoorbeeld. Maar bezoekers kunnen ook de meest bizarre delicatessen ter wereld uitproberen. Wat dacht je van een sappige stierenbal, een levende meelworm of mieren gedoopt in chocolade? Dus kom zaterdag 8 september van 12.00 uur tot 17.00 uur naar het Weg met BNN-café in het Utrechtse Tivoli.

In het Weg met BNN-Café zijn alle organisaties aanwezig die nuttig zijn bij het voorbereiden van een mooie reis: SIW, Kathmandu, Kilroy Travels, JoHo, Tunafish, Activity International, Australian Backpackers, Travel Active, Aroundtheglobe, Mambo Travel, Europeesche Verzekeringen en KLM Travel Clinic. Daarnaast zijn er workshops salsadansen, didgeridoo- en percussie en en geeft Marike Jager een kleedkamerconcert. Marike trok samen met haar gitaar de wereld rond. Terug in Nederland beklom ze twee keer het podium van Lowlands. Op zaterdag 8 september speelt ze haar backpacktunes in de intieme sfeer van de kleedkamer van Tivoli.

Het Weg met BNN-Café wordt gepresenteerd door BNN-presentator Sander de Heer. Iedere maandag van 20.00 uur tot 21.00 uur is hij te horen in het reisprogramma Weg met BNN op Radio 1. Ook Nicolette Kluijver en Dennis Storm zijn aanwezig, om te vertellen over hun ervaringen tijdens de opnames van het televisieprogramma Weg met BNN in Zuid-Oost Azië.

Een ticket voor het Weg met BNN-Café kost 7,50 Euro. Van de entreeprijs gaat 3,50 Euro naar KlimaatNeutraal. Met dit bedrag compenseren zij de CO2-uitstoot van (vlieg)reizen door bomen aan te planten. Met 3,50 Euro compenseer je bijvoorbeeld de uitstoot van een retourtje Londen. Voor meer info en tickets zie wegmetbnn.bnn.nl.