Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

PvdA vraagt Haarlemmers naar mening over waterrecreatie en evenementen

PvdA te water tijdens Vaardagen

De Partij van de Arbeid is zaterdag 8 september zowel op het water als op de kade aanwezig bij de Haarlemse Vaardagen. Een rood versierde PvdA-boot zal tijdens de Vaardagen over het Spaarne varen. Op de kade zal de PvdA bezoekers van de Vaardagen vragen naar hun mening over waterrecreatie en de verschillende Haarlemse evenementen.

De binnenstad van Haarlem staat in het weekend van 8 en 9 september in het teken van tal van evenementen. De Vaardagen, Stad als Podium, de Open Monumentendagen, Korenlint en het Jopen Festival zullen vele bezoekers naar de stad trekken. De PvdA wil van Haarlemmers horen wat zij vinden van deze en andere evenementen die gedurende het jaar in Haarlem plaats vinden. Ook wil de PvdA van bezoekers van de Vaardagen weten wat er volgens hen kan verbeteren aan de waterrecreatie in Haarlem.

De PvdA-boot en de enquêtes op de kade zijn zaterdag 8 september tussen 11:00 en 13:00 uur op en rond het Spaarne tijdens de Haarlemse Vaardagen. De uitkomsten van de enquêtes zullen na afloop worden gepubliceerd op de website van de PvdA Haarlem: www.haarlem.pvda.nl. Ook worden de uitkomsten meegenomen bij besluitvorming over het evenementenbeleid en de waterrecreatie in de Haarlemse gemeenteraad.

*** EINDE PERSBERICHT ***