Ingezonden persbericht


(pic)

PERSBERICHT

Orangina NK Beach Tennis op 8 september in Scheveningen

DEN HAAG - Zaterdag 8 september wordt voor de derde maal in het Beachsport Stadion in Scheveningen gestreden om het Orangina NK Beach Tennis. Tenniskoppels uit heel Nederland kunnen deze dag op open inschrijving deelnemen aan dit finaletoernooi.

De Orangina Beach Tennis Tour kent dit jaar 7 toernooien die door heel Nederland plaatsvinden. De winnaars van deze toernooien strijden samen met de overige deelnemers om een plaats in de finale om het Nederlands Kampioenschap.

Om 11.00 uur gaat het finaletoernooi van start in het imposante Beachsport Stadion van Scheveningen. Tussen de tenniswedstrijden door zal een Caribische sambaband voor de tropische sfeer zorgen en maakt de DJ van Caz! Radio het sportieve feestje in Scheveningen compleet. De finalewedstrijden worden rond 16.00 uur gespeeld.

Elke sportieveling; man of vrouw, recreant of topper kan zijn kunsten tijdens het Orangina NK Beach Tennis laten zien en genieten van een dag vol met zon, zee, strand, lekkere muziek, ontspanning en plezier. Tenniskoppels kunnen zich via www.beachtennis.nl aanmelden voor deze finaledag.

Olympisch medaillewinnares en organisator Miriam Oremans zal de wedstrijden van commentaar voorzien en de prijzen uitreiken aan de nieuwe kampioenen.

Beachsport Stadion
Het Beachsport Stadion is geheel vernieuwd en biedt deze zomer plaats aan 2.000 toeschouwers. Het Beachsport Stadion is ook gebruikt voor de andere strandsporten zoals Beach Soccer, Hockey en Volleybal. Het Beachsport Stadion ligt vlakbij de haven (Strandweg 2 in Scheveningen). Volg de gele borden vanaf het Malieveld (einde A 12). De toegang is gratis.

//////////////////EINDE PERSBERICHT/////////////////////

Meer informatie:
Beach Tennis Nederland
Miriam Oremans
Telefoon: T. 0413-210737
Email: info@beachtennis.nl



Ingezonden persbericht