Van Lanschot Bankiers


Van Lanschot Masters podium voor eerste Nationale Golfgala

Van Lanschot Masters, het grootste besloten golfevenement van Nederland, is op zaterdagavond 8 september het podium voor het eerste Nationale Golfgala, georganiseerd in samenwerking met de Nederlandse Golf Federatie (NGF) en de Professional Golfers Associatie (PGA) Holland. Tijdens het Golfgala worden onder andere prijzen uitgereikt voor de beste golfer en golfster van Nederland.

Van zaterdag 8 tot en met dinsdag 11 september aanstaande vindt op Golfclub Dorhout Mees in Biddinghuizen voor de vierde keer Van Lanschot Masters plaats. Deelnemers dit jaar zijn onder meer de bekende topgolfers Colin Montgomerie, Maarten Lafeber en Joost Luiten. Het golfevenement wordt bezocht door ruim vierduizend relaties van Van Lanschot Bankiers en business partners.

Overzicht programma Van Lanschot Masters
Zaterdag 8 september start met een clinic door Colin Montgomerie, Maarten Lafeber en Joost Luiten voor de topjeugd van de NGF. 's Avonds vindt het eerste Nationale Golfgala plaats, waar onder andere prijzen worden uitgereikt voor de beste golfer en golfster van Nederland.

Op zondag 9 september spelen Colin Montgomerie en Martijn Vermei, de winnaar van de Van Lanschot Jeugdtour, tegen Maarten Lafeber en Joost Luiten. 's Middags zijn er voor de genodigden diverse golf challenges, golden tips en is er een golfshow. 's Avonds vindt een charity sale plaats, waarvan de opbrengst bestemd is voor de Johan Cruyff Foundation.

Op maandag 10 september spelen Maarten Lafeber en Inder van Weerelt tegen wereldkampioenen Joost Luiten en Will Besseling. Dit is de eerste keer dat alle spelers en de captain van Golf Team Holland het tegen elkaar opnemen.

Op dinsdag 11 september vindt de Dutch mixed tour challenge plaats met Maarten Lafeber, Inder van Weerelt, Marie-Louise Weeda en Caroline Karsten, de winnares van de Van Lanschot Jeugdtour. Net als op de voorgaande edities is dinsdag Ladies Day.

Tijdens Van Lanschot Masters wordt er elke avond een exclusieve modeshow gegeven door Monique Collignon.

De business partners van Van Lanschot Masters zijn: Audi, KPN, Schroders, IBM, TCN, BlackRock Merrill Lynch en Exclusive-Home.

Meer informatie over Van Lanschot Masters: www.vanlanschotmasters.nl

's-Hertogenbosch, 5 september 2007

Perscontacten Van Lanschot Bankiers: Etienne te Brake, woordvoerder Corporate Communicatie.
Telefoon +31 (0)73 548 3026; mobiel +31 (0)6 12 50 51 10; E-mail e.tebrake@vanlanschot.com

Perscontacten golf: Ronald Ruiter, golfmanager. Telefoon +31 (0)73 548 3796; mobiel + 31 (0)6 30 60 18 86; E-mail r.ruiter@vanlanschot.com

Van Lanschot NV is de houdstermaatschappij van F. van Lanschot Bankiers NV, de oudste onafhankelijke bank van Nederland met een geschiedenis die teruggaat tot 1737. De bank richt zich op een drietal doelgroepen: de vermogende particulier, het middelgrote (familie)bedrijf en de institutionele belegger. Van Lanschot Bankiers staat voor kwalitatief hoogwaardige dienstverlening, waarin integrale advisering, persoonlijke service en maatwerk centraal staan. Van Lanschot NV is genoteerd aan de Euronext Amsterdam Stock Market.

Het persbericht kan gedownload worden via onderstaande link: Persbericht (pdf-versie)