Ingezonden persbericht


ZESKAMP EN MEGA BUURTFEEST IN SNOWWORLD

ZATERDAG 8 SEPTEMBER

Zaterdag 8 september organiseert SnowWorld Landgraaf in samenwerking met Landgraaf25 een spectaculaire zeskamp genaamd De Slag om Landgraaf. Tien teams gaan die dag de strijd aan in zes actieve en interactieve spellen. Na de zeskamp vindt het Mega Buurtfeest plaats met diverse optredens voor de deelnemers én alle Landgravenaren.

Om 10.00 uur starten de teams met spellen als een stormbaan, megatwister en een spectaculaire afdaling van de piste. De deelnemers komen uit het bedrijfsleven, zoals 'effe niksen' van Riksen Bouw en teams van Tempo Team en Hestia Groep, het sport- en verenigingsleven, met de handbalclub en CV De Pänkes en vriendengroepen uit Landgraaf. Tot 17.00 uur strijden deze teams om de zege en om 18.30 worden de winnaars van De Slag om Landgraaf bekend gemaakt. Dan zal blijken welk team de eeuwige roem verdient.

Aansluitend barst het Mega Buurtfeest los en kan er worden genoten van de barbecue bij SnowWorld. Tijdens dit feest, dat voor iedereen toegankelijk is, vinden optredens plaats van de band Six Cents, zanger Ronald Pijls, Sjpasskapel Oam Zat en er is een demonstratie van Caribbean Salsa. Kortom, een sportieve dag en een swingende avond van SnowWorld en Landgraaf25 die u niet mag missen!

De pers is van harte uitgenodigd De Slag om Landgraaf en het Mega Buurtfeest bij te wonen.


---