Asher Quinn geeft uniek concert in Nederland


NIEUWVEEN, 20070630 -- Asher Quinn zal live optreden in de opnamestudio waar hij momenteel werkt aan zijn nieuwste album in Nieuwveen (vlak bij Alphen) in september 2007! maak gebruik van deze kans om Asher te ontmoeten en te spreken op zijn eerste concert in Nederland sinds 2005. Asher quinn zal live alleen optreden op zaterdag 8 en 15 september om aanvang 20.00 uur in de nieuwe Art of Sound Studio`s te Nieuwveen.

De grote opnamezaal kan ongeveer 50 man herbergen, en de gasten hebben hiernaast de kans om asher te ontmoeten en krijgen een rondleiding door de studio waar hij zijn nieuwste album opneemt. In de pauze`s kunt u gebruik maken van de sfeervolle route 66 bar!

De persoonlijke omgeving laat het voelen alsof Asher zingt speciaal voor jou in je eigen woonkamer!!
De zaal heeft een prachtige vleugel, en Asher zal een akoestische set spelen van onder andere zijn beste en bekendste nummers, ook zal hij verscheidene nieuwe nummers spelen van zijn nieuwste aankomende album " serpent in paradise" die hoogstwaarschijnlijk het beste album zal zijn die asher ooit heeft gemaakt! ook zal hij die avond wat klassieke covers spelen, op de vleugel, en met gitaar en stem.

De nieuwe Art of Sound Studio`s is in een rustgevende, pittoresk klein dorpje, met uitstekende parkeer gelegenheden. en met maar 50 zitplaatsen beschikbaar is het raadzaam om op tijd te boeken om teleurstellingen te voorkomen.
De kaartjes kosten 32,50 per persoon en zijn te koop online op www.wolfeyerecords.com.

Het hele concert zal worden opgenomen, tevens zal "songs of love and chains " een nieuw album bestaande uit 3 cd`s van asher die allemaal cover versies heeft van o.a. Dylan, Leonard Cohen, Bruce Springsteen, en vele anderen zal ook die avond te koop zijn voor de zeer lage prijs van 15 euro.

Asher zal graag de albums na het concert signeren.
Wacht nu niet langer en zorg dat u erbij bent!

www.wolfeyerecords.com





wolf-eye records