Nationale Home-Decorating Dag in De Rijp


Op zaterdag 8 september 2007 organiseert Creatief Centrum Nederland, in samenwerking met RicoDesign, de Nationale HomeDecorating Dag

DE RIJP, 20070828 -- RicoDesign heeft al jaren ervaring en daarom een grote naam opgebouwd in het creatieve home-decoreren. Een samenwerking met Creatief Centrum Nederland ligt dus voor de hand. Deze samenwerking heeft geresulteerd in de oprichting van het RicoDesign Team Nederland en de gezamenlijke organisatie van de Nationale Home-Decorating Dag.

Om het home-decoreren toegankelijk te maken voor een groot publiek brengt RicoDesign met regelmaat stap-voor-stap boeken in tijdschriftvorm uit, inmiddels ruim 40 verschillende.
Tijdens de Nationale Home-Decorating Dag zal het RicoDesign Team Nederland een aantal van deze boeken uitvoerig belichten aan de hand van vele voorbeelden met tekst en uitleg.

Het home-decoreren zoals door RicoDesign ontwikkeld kenmerkt zich doordat gewerkt wordt met verf, pasta's, glitter, mozaïeksteentjes, facetkralen en vele mdf ornamenten. Deze worden op bespannen schildersdoeken, vele verschillende houten- en/of metalen voorwerpen aangebracht en gevormd tot de prachtigste decoratie stukken. Aziatische-, Afrikaanse-, oud-Griekse-, nostalgische- of moderne stijl behoort tot de mogelijkheden. Menige ruimte in huis, kantoor, enz. zal hierdoor van een eigen persoonlijke identiteit kunnen worden voorzien.

Bij Creatief Centrum Nederland zijn alle door RicoDesign uitgebrachte boeken verkrijgbaar en natuurlijk alle materialen welke nodig zijn om de onderwerpen uit de boeken te maken. Het is echter ook mogelijk om, na opgave, onder begeleiding van leden van het RicoDesign Team Nederland een workshop te volgen.

De Nationale Home-Decorating Dag vindt plaats in het zeer ruime pand van Creatief Centrum Nederland aan de Volger 25 in het landelijke De Rijp in Noord-Holland. Openingstijden zijn van 10.00 tot 16.30 uur.
Meer informatie op www.creatiefcentrumnederland.nl of tel. 0299 679717