RET

Wereld van Witte de With

Vrijdag 24 augustus

Drie dagen lang is de Witte de Withstraat en omgeving het podium voor beeldende kunst, theater, fotografie, film, muziek, literatuur, dans, mode, debat en performances. Het festival biedt de kunstinstellingen, city-dressers, galeries, kunstenaars en mode-intiatieven een podium om hun nieuwe en bestaande publiek op een andere manier kennis te laten maken met hun programmering. Kortom, het festival is een unieke interdisciplinaire mix van kunstvormen, lifestyles en subculturen, dit jaar met het thema Helden.

Kom met het OV: Vanuit heel Nederland naar een Wereldhaven voor slechts EUR15,00!

Vanwege alle festiviteiten is het centrum van Rotterdam - met name zondag - moeilijk bereikbaar met de auto. Wij adviseren u dan ook met het openbaar vervoer naar Rotterdam te komen.

Met het "Retourtje Wereldhavendagen" reist u vanaf ieder station in Nederland voor slechts EUR15,00 naar Rotterdam en terug. Metroretour en Pendelboot over de Maas inbegrepen. Komt u toch met de auto, parkeer deze dan gratis op één van de P+R -terreinen aan de rand van de stad. Met de metro reist u snel verder naar het centrum van de stad.

Kijk voor meer informatie over "Retourtje Wereldhavendagen" en actuele dienstregelingen op www.ns.nl en www.ret.nl. - Retourtje Wereldhavendagen is verkrijgbaar op zaterdag 8 en zondag 9 september bij de NS -

---