Gemeente Oldenzaal


Brandweer Oldenzaal organiseert spectaculaire zeskamp

gepubliceerd op : 6-9-2007

Zaterdag 8 september a.s. vindt op het Hulsbeek de jaarlijkse zeskamp plaats voor alle brandweerkorpsen in Twente. De zeskamp begint om 10.00 uur en vindt plaats op strand 3. De prijsuitreiking is om 16.00 uur. Deze keer doen maar liefst 13 teams mee. De zeskamp belooft dit jaar extra spectaculair te worden.

De zeskamp bestaat uit zes spellen, waaronder een aantal brandweergerelateerde spelen. Afsluitend is er een spel voor alle coaches. Sportiviteit en hilariteit zullen ook dit jaar weer de boventoon voeren. Voor het eerst doet dit jaar een team brandweercommandanten mee aan dit sportieve evenement. Burgemeester Backhuijs zal de opening en de prijsuitreiking verzorgen.

Vanaf het begin dit jaar is een enthousiaste groep vrijwilligers bezig met alle voorbereidingen voor de zeskamp. Tijdens de zeskamp zelf helpen partners en kinderen ook mee.

Normaalgesproken organiseert het korps dat de zeskamp wint het daaropvolgende jaar de zeskamp. Brandweer Oldenzaal heeft in 2005 de zeskamp gewonnen. In verband met het 800-jarig bestaan van Borne heeft vorig jaar echter brandweer Borne de zeskamp georganiseerd.

Uiteraard is iedereen van harte welkom dit evenement bij te wonen.