TROS

StoneSansAfdeling Marketing & Communicatie

Hilversum, 18-07-2007

Televisie

REAL DJUMBO

Uitzending zondag 9 september

Z@ppelin op Nederland 3 - 8.25 uur

StoneSansDJUMBO
ÉCHT TE ZIEN IN

TROS-REALLIFESOAP 'REAL DJUMBO'

StoneSansLindsy,
Lotte en Svenja van de Nederlandse meidengroep Djumbo zijn vanaf zondag 9 september wekelijks te zien in de TROS-realitysoap REAL DJUMBO. Hoe bereiden zij een optreden voor, hoe studeren de meiden hun danspassen in en hoe neemt het drietal hun videoclip op? Alle dagelijkse belevenissen zijn te zien in deze fonkelnieuwe, muzikale reallifesoap.

Djumbo:"Wij vinden het super leuk dat de TROS ervoor heeft gekozen om van onze kidsact de eerste echte reallifesoap uit te zenden. Wij kunnen niet wachten om de fans te laten zien hoe het leven van Djumbo er achter de schermen uit ziet, hoe hard we werken, elkaar steunen, maar vooral hoeveel lol en plezier we met elkaar hebben onderweg. Via deze soap willen we iedereen laten zien hoe 'echt' Djumbo is!"

De stoere meiden zingen en dansen al hun hele leven. Ze zijn totaal verschillend. Met veel ambitie vormen zij samen een sterk team: Lotte is de avontuurlijke van het drietal, ze is erg ondernemend en houdt van uitgaan. Svenja is een eigenwijze, echte flapuit en weet precies wat ze wil bereiken. Lindsy is de pittige en gek op winkelen. Met zijn drieën maken ze van iedere show een waar feest!

Remco van Leen, programmaleider TROS: "Wij hadden de talentvolle meiden van Djumbo al een tijdje op het oog en zijn dan ook erg blij dat we ze nu welkom mogen heten bij de Grootste Familie van Nederland. De TROS hecht veel waarde aan een goede kinderprogrammering. Ons aandeel aan Z@pp liegt er dan ook niet om. Wij zijn ervan overtuigd dat veel kids plezier zullen beleven aan REAL DJUMBO. Want probeer maar eens stil te blijven zitten op hun aanstekelijke muziek!"