Warchild


Fortis 1/2 Marathon Rotterdam 2007
Sport is een belangrijk onderdeel in de hulpverlening van War Child. Wij zetten sport in om de oorlogskinderen weerbaarder te maken. Jij kunt War Child hierbij helpen door mee te rennen met de Fortis ½ Marathon Rotterdam 2007!

Lichamelijke activiteiten spelen een vitale rol in de ontwikkeling van een kind. Het geeft kinderen de kans om energie kwijt te kunnen, maar ook om met andere kinderen aan een gezamenlijk doel te werken. Dit is essentieel in de wederopbouw van door oorlog verscheurde gemeenschappen. Sport leert kinderen ook over hun motoriek, coördinatie en balans. Het helpt zelfvertrouwen op te bouwen en initiatief te nemen. Door met elkaar te sporten en spelen ontwikkelen kinderen nieuwe vaardigheden als teamwork, leiderschap, zelfdiscipline en respect. Op deze manier helpt War Child de oorlog uit een kind te halen.

Ren mee met de Fortis ½ Marathon Rotterdam 2007 op zondag 9 september en help War Child de oorlog uit een kind te halen.

Er zijn verschillende manieren om War Child te helpen:

Meer informatie over de Fortis 1/2 Marathon Rotterdam 2007: http://www.fortishalvemarathon.nl

Kruis onderaan het inschrijfformulier voor de Fortis ½ Marathon Rotterdam 2007 (zie op http://www.fortishalvemarathon.nl) het bedrag aan dat jij wilt doneren aan War Child.

Enthousiasmeer je collega's en vorm een bedrijfsteam. Loop samen voor War Child en laat je sponsoren door je baas!

Laat jezelf sponsoren door vrienden, familie en bekenden. Bijvoorbeeld per kilometer. Zo zamel je geld in voor War Child. Download het sponsorformulier of neem contact op met Iris Heijmans via iris@warchild.nl.