Gemeente Enkhuizen

16 Augustus 2007

Wie wordt de Panna King van Enkhuizen?

Panna Knock Out komt naar Enkhuizen! Op zondag 9 september organiseert Sportservice VDM een Panna Knock Out toernooi voor jongeren vanaf 12 jaar. De winnaar mag in het najaar deelnemen aan het NK Panna Knock Out in Amsterdam. Het toernooi vindt plaats op het basketbalveld bij sporthal De Drecht in Enkhuizen en gaat om 13.00 uur van start. Deelname is gratis en je kunt je ter plaatse aanmelden.

Wat is Panna?

Panna is een vorm van straatvoetbal waarbij de subtiele voetbeweging tien keer meer waard is dan een doelpunt. Het is meer dan een sport. Panna is een lifestyle. Bovendien is Panna Knock Out dé jongerenactiviteit van dit moment!

Panna wordt één tegen één gespeeld in kleine veldjes. Natuurlijk gaat het erom wie van de twee de meeste doelpunten maakt, maar als de één de ander weet te poorten (=Panna) heeft hij/zij de wedstrijd direct gewonnen. Het is een Knock Out toernooi, wat betekent dat de verliezer direct is uitgeschakeld. In de lifestyle van Panna is respect het grootste begrip. Daardoor staat fair play hoog in het vaandel. Verlies wordt geaccepteerd onder het motto hij was gewoon beter.

Het toernooi

In een speciale Panna boarding strijden de deelnemers om de titel Panna King. De winnaar van het toernooi ontvangt een speciaal ontworpen Panna King t-shirt. Tevens is hij/zij direct geplaatst voor het Nederlands Kampioenschap Panna Knock Out op 18 november 2007 in de Westergasfabriek in Amsterdam. Niet alleen jongens kunnen meedoen aan Panna, maar ook meiden worden uitgenodigd mee te doen. De meiden spelen in een aparte poule, waarin gestreden wordt voor een plaats in de Nederlandse Kampioenschappen Panna voor meiden.

De uitvoering van het toernooi is in handen van Evenementenbureau Sportservice. Geheel in stijl zorgt de DJ voor opzwepende beats en dreunende bassen. De 3 velden worden geformeerd door middel van een opblaasbare zwarte boarding waarin de doeltjes geïntegreerd zijn.

Meer informatie over Panna Knock Out is te vinden op de website: www.pannaknockout.org. Neem voor vragen contact op met Sportservice VDM, tel. (0229) 28 77 07.

Panna
Postbus 11
1600 AA Enkhuizen
T 0228 - 360 100
F 0228 - 313 312
stadhuis@enkhuizen.nl