AutoRai

Toyota breidt Yaris-reeks uit met S-Line pakket

(9/12/2007)

Toyota breidt in een oplage van duizend stuks de populaire Yaris reeks uit met een S-Line pakket. Die S verwijst naar een reeks van sportieve extraâs tegen een supervoordelige prijs. In plaats van de ⬠3.240,- die deze extraâs normaal kosten, wordt er bij de Yaris S slechts ⬠990,- in rekening gebracht. Een klantenvoordeel van ⬠2.250,-. Daarnaast is de Yaris nu tijdelijk te financieren met een rente van slechts 2,9%.

Maar het is natuurlijk in de eerste plaats een stoer en dynamisch pakket. De Yaris wordt op 16-inch lichtmetalen S-Line wielen met tien spaken geleverd, waaromheen zeer brede 195/50R16 Yokohama C-drive radiaalbanden worden gemonteerd. Een dakspoiler en een verchroomd uitlaatsierstuk completeren het fraaie uiterlijk. Bij het instappen passeer je bij de Yaris S-Line speciale dorpelinstaplijsten. Het interieur is voorzien van een aluminium sportpookknop. Om het S-line compleet te maken is het interieur voorzien van stoere en luxe zwartlederen bekleding met contrasterende perforatie en stiknaden in het rood of blauw.

Het S-Line pakket is leverbaar op de Yaris 1.0 VVT-i benzine Spirit, op de 1.3 VVT-i benzine of 1.4 D-4D diesel in Terra en Sol trim. Het pakket wordt geleverd op zowel de 3-deurs als de 5-deurs uitvoeringen.

Tot en met 31 december 2007 is een voordelige financiering verkrijgbaar met een rente van slechts 2,9%.