Gemeente Schiedam


Augustus

Laatste cultuurborrel van dit jaar in het Julianapark

29 augustus 2007

Op zondag 9 september wordt tussen 14.00 en 17.00 uur de laatste zomerse cultuurborrel gehouden in het Julianapark. De middag begint met een optreden van het Schiedamse jazztrio B-flat. Daarna zullen de deelnemers aan de workshop Wijktheater? Theaterwijk! hun opgeborrelde theatrale parkverhalen presenteren. De cultuurborrel eindigt met een optreden van de band Kruithuis.

De cultuurborrels in het Julianapark worden georganiseerd met behulp hulp van een groot aantal vrijwilligers: de kinderactiviteiten, de drank en hapjes, het bijhouden van website zijn allemaal in handen van wijkbewoners en wijkcentrum De Erker. De uitvoerende kunstenaars komen grotendeels uit de wijk zelf: de muzikanten van B-flat en Kruithuis en de theatermakers van de workshop wonen vooral Schiedam-West.

Tijdens deze aflevering kunt u genieten van jazz, theater en Nederlandstalige muziek. Voor de kinderen zijn er de poppenkast, de schminkjuf, de skelters en het springkussen. Voor de schrijfworkshop mag gebruik gemaakt worden van de prachtige kostuums van Betty Prins.

Het park is deze dag ook te bereiken met de velotaxi, die in het kader van de open atelierdagen (gratis) langs de ateliers buiten het centrum fietsen en daarbij ook halt houden bij het Julianapark. Op www.cultuur-julianapark.nl vindt u alle actuele informatie, fotos van de vorige cultuurborrels, een gastenboek en de uitgebreide programmering.

Fotobijschrift:
Veel bezoekers tijdens de vorige cultuurborrel op 12 augustus.