Gemeente Heerlen

Open dag Hee-Art op 9 september

Op zondag 9 september houdt het centrum van kunsteducatie Hee-Art van 11.00 tot 17.00 uur een open dag. Tijdens de open dag vindt in het historisch gebouw de Luijff, Wilhelminalpein 24, een expositie plaats van de kunstenaars en cursisten. Naast de expositie in de Luijff zal Jos Rosenboom, docent Literiair, een gratis proefles geven. Naast het bekijken van de expositie en deel te nemen aan de proefles is er ook de mogelijkheid om het historisch gebouw voor een gedeelte te bezichtigen.

Verder staan tijdens de open dag kunstenaars, bezoekers te woord en geven zij uitleg over de cursussen. Ook zijn er cursisten aan het werk. Gady Mirtenbaum, docent strip&cartoontekenen geeft demonstraties. In het kinderatelier kunnen kinderen aan de slag met korte opdrachtjes onder begeleiding van docente Mascha Seijen. Ook is er een nieuwe cursus bij Hee-Art. De cursus visagie door docente Ans Cornelissen. Tijdens de open dag vertelt en demonstreert zij meer over de cursus.

Hee-Art biedt volwassenen, jongeren en kinderen de mogelijkheid om een cursus naar zijn of haar interesse te volgen. Schilderen, boetseren, etsen, zeefdrukken en kunstzinnige ontwikkeling is een greep uit de cursussen die gevolgd kunnen worden. Kom naar de open dag voor een overzicht van het complete cursusaanbod. Ook kunnen mensen zich die dag inschrijven voor het volgen van een cursus.

Hee-Art is gevestigd in het centrum van Heerlen en makkelijk te voet, per fiets en met het openbaar vervoer bereikbaar. De auto kan in de omliggende parkeergarages geparkeerd worden.

Meer informatie: www.hee-art.nl.

HEERLEN, 29 augustus 2007
Concernstaf Communicatie
Lydia Jongen
(045) 560 40 70
06 - 30731041 (buiten kantooruren)
persvoorlichting@heerlen.nl

-----------------------


---- --