Gemeente Heerlen



Speciaal voor omwonenden Pleinenplan en jeugd Muziekschool

Extra concert Guido's Orchestra 9 september

De gemeente Heerlen organiseert op zondagmiddag 9 september een extra concert met Guido's Orchestra voor speciale doelgroepen. Het college wil graag iets terugdoen voor de omwonenden van het Pleinenplan als compensatie voor de overlast. Omdat Guido Dieteren graag muziekonderwijs bij jongeren wil stimuleren worden ook leerlingen van de Muziekschool voor dit concert uitgenodigd. Guido's Orchestra is bereid gevonden dit concert tegen kostprijs te verzorgen. Het wordt een gezellige matineevoorstelling zonder pauze waarvoor een speciaal programma wordt samengesteld.

De mensen die tot de doelgroepen behoren, hebben inmiddels een brief met daarin alle informatie ontvangen. Daarin wordt ook duidelijk aangegeven hoe de gratis entreekaarten besteld kunnen worden.

Al eerder werd bekend dat Guido's Orchestra op zaterdag 8 september een concert geeft op het Pancratiusplein. Tijdens dit mega concert van Guido's Orchestra worden opnames voor een TV/DVD special gemaakt voor Nederland, België, Duitsland en Amerika. Voor dit concert zijn nog maar een beperkt aantal kaarten te koop via de grotere postkantoren, GWK Kantoor, Free Record Shop, www.ticketservice.nl of Ticketservice: 0900-3001250 (45 cpm).


---
Noot voor de pers: rechtenvrije foto's van Guido's Orchestra kunt u opvragen bij Revi Music.

HEERLEN, 1 augustus 2007

Concernstaf Communicatie Revi Music

Francine Pelzers Communicatie
(045) 560 40 70 Fiona Schepers
06 - 30731041 (buiten kantooruren) (045) 569 14 76 persvoorlichting@heerlen.nl fiona@revimusic.nl


---- --