Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Amsterdam, 30 augustus 2007

NA KEYZER NU

Restaurant Sophia in Amsterdam Zuid opent op zondag 9 september voor het eerst haar deuren. Onder leiding van twee michelinsterren-kok en culinair directeur Ron Blaauw, zal Sophia gaan schitteren in Amsterdam.

Internationaal
In een voormalig Chinees restaurant op de hoek van de Sophialaan en de Amstelveenseweg in Amsterdam Zuid is de afgelopen maanden flink gebouwd, om Sophia een rijk en internationaal uiterlijk te geven. Het interieur is groots aangepakt en heeft een onbeschrijfelijke uitstraling gekregen door het gebruik van exclusieve materialen. Ook het exterieur van Sophia heeft met de grote glazen gevel, mooie beplanting en het grote terras een open uiterlijk gekregen.

Passie
Sophia is ontstaan uit liefde voor gastvrijheid en culinaire passie. In de levendige half-open keuken worden, onder de culinaire regie van chefkok Edo Kamping, moderne gerechten bereid uit alle windstreken. Geen fusion, wel een mix van allerlei kookstijlen; elk gerecht is puur en verfijnd. Bij Sophia krijg je wat je bestelt: kleine gerechten uit de hele wereld, bijvoorbeeld Italiaans, Thais, Spaans of Frans. Naast het restaurant is de bar ook een belangrijke plek, waar gasten kunnen wachten op hun tafel of in speciale hoge seatings naast de bar blijven eten met een kleine kaart en cocktails.

Binnenkort meer informatie te vinden op www.restaurantsophia.nl

Onder de HME Group vallen ook de restaurants De Eendracht in Abcoude, Brasserie Keyzer in Amsterdam, 't Amsterdammertje in Loenen a/d Vecht, L'Entrecote in Den Haag.

Voor meer persinformatie kunt u contact opnemen met Guillemette Philips-Thole van M-Visible; 020-4353010 email; guillemette@m-visible.nl of info@m-visible.nl. www.m-visible.nl