Gemeente Bernheze


Streekfair De Maashorst 2007

Wegens succes geprolongeerd! Op zondag 9 september staat Streekfair De Maashorst weer op het programma. De streekfair is onderdeel van het project `Nieuw ondernemerschap rond De Maashorst'.

Net als vorig jaar vindt ook deze (tweede) editie van Streekfair De Maashorst plaats op het terrein aan de Weversweg 3 te Zeeland. Met de fair willen de Maashorstboeren op een aantrekkelijke manier de aandacht vestigen op Natuurgebied De Maashorst en de duurzaam economische ontwikkeling ervan.

Van landbouw tot sport
Tijdens Streekfair 2007 kan het grote publiek kennismaken met alles wat Natuurgebied De Maashorst te bieden heeft. Met uitdagende activiteiten, boeiende presentaties en smakelijke hapjes worden de vele mogelijkheden van het gebied op de kaart gezet: agrarische bedrijvigheid in al haar varianten, de veelzijdige natuur, sportieve en culturele uitstapjes, etc.

Ook voor de jeugd
De streekfair is een belevenis voor het hele gezin. Ook voor de jeugd wordt het echt een feest: schilderen, vogelhuisjes knutselen, mayonaise maken, gezonde drankjes van regionaal fruit en vruchten, een miniparcours voor mountainbikes, demonstraties met dieren en nog veel meer verrassingen.