Persberichten Eemland noord, 12.35 uur

Utrecht, 09-09-2007

Ongeval bij sloop

BUNSCHOTEN-SPAKENBURG Bij de sloop van een schuur aan de Dorpsstraat is zaterdag 8 september rond 18.15 uur een man zwaargewond geraakt. Waarschijnlijk gaat het om een zoon van de bewoner van het pand, die meewerkte aan de sloop van de schuur. De politie, brandweer, ambulance en traumahelicopter zijn uitgerukt. Het slachtoffer is met zwaar letsel vervoerd naar het ziekenhuis.

Snelheidscontrole

SOEST Zaterdag 8 september heeft de politie tussen 09.15 en 10.15 uur snelheidscontrole gehouden met een lasergun op de Koningsweg. Van de 120 passerende automobilisten reden er vijf te hard. Zij krijgen een bekeuring. De hoogst gemeten snelheid was 79 km/u, waar 50 km/u is toegestaan.

Vechtpartij

BAARN Zondagochtend 9 september rond 02.15 uur kreeg de politie melding van een vechtpartij op de Anthony van Dijcklaan. De aanleiding was vermoedelijk een eerdere ruzie. Ter plaatse heeft de politie drie mannen uit Baarn, van 20 en 21 jaar, aangehouden. Zij zijn meegenomen naar het politiebureau voor verhoor.

Snelheidscontrole

BAARN Vrijdagmiddag 7 september tussen 13.00 en 15.00 uur heeft de politie met een lasergun een snelheidscontrole gehouden op de Amsterdamsestraatweg. Negentien automobilisten krijgen een bekeuring wegens te hard rijden. De hoogst gemeten snelheid was 108 km/u. Eén bestuurder werd bekeurd vanwege het niet dragen van de autogordel.