Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland
|     |Ugchelen - Overval woning                                 |

De politie onderzoekt de overval op een 58-jarige bewoner van een woning aan de Casimirlaan in Ugchelen. De overval vond in de nacht van vrijdag op zaterdag 8 september plaats. Bij de overval waren meerdere gemaskerde personen betrokken. Er is inmiddels aangifte gedaan en de politie is op zoek naar tips en getuigen.

De politie kreeg zaterdagochtend rond 01.30 uur de melding, waarna agenten ter plaatse gingen. Uit een voorlopig onderzoek is duidelijk geworden dat de gemaskerde personen de woning wisten binnen te dringen en de aanwezigen bedreigden. Op dat moment was naast de aangever ook een buurtbewoner in de woning aanwezig.
Tijdens de overval vond een schermutseling plaats, waarbij de aangever licht gewond raakte. Hij hoefde daarvoor overigens niet door een arts behandeld te worden.
De daders gingen er uiteindelijk met een laptop vandoor. Verder onderzoek heeft uitgewezen dat één van de overvallers rennend in de richting van de begraafplaats is verdwenen.

De politie is op zoek naar tips. Mensen die op bovengenoemde locatie iets bijzonders hebben gezien dat met de overval in verband kan worden gebracht, wordt verzocht contact met de politie op te nemen. Dit kan via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

Einde bericht
---

---

---

---- --