Gemeente Valkenswaard

Aanpassing Damianusdreef

Aanpassing Damianusdreef

In onze laatste publicatie heeft u kunnen lezen dat de voorbereidende werkzaamheden met betrekking tot de Damianusdreef zijn afgerond. De aanbesteding heeft plaatsgevonden en de voorlopige startdatum staat gepland op maandag 10 september. Op de parkeerplaats aan het Jorisdal plaatst de aannemer haar bouwkeet. Het werk zal in vier fasen worden uitgevoerd. Per fase ontvangt u van de gemeente de benodigde informatie via een bewonersbrief of een artikel op deze gemeentepagina.

De eerste fase (duur ca. 4 weken) betreft het stuk Damianusdreef direct na de kruising Boekweitbeemd / Kaarsmakerwei tot en met het einde van de Damianusdreef. De hiervoor genoemde kruising blijft toegankelijk, maar de kruising met de Vlasserwei / Wagenmakerwei gaat dicht. De bushalte op dit deel komt te vervallen. De bus rijdt Dommelen-noord weer uit via de Boekweitbeemd, Hulstbeemd, Zeggebeemd, Dotterbeemd, Damianusdreef. U kunt gebruik maken van de halte op de Damianusdreef aan de zijde van de Hovenierwei en de halteplaatsen aan beide zijden bij winkelcentrum De Belleman. De bezoekers voor sportpark 't Heike worden omgeleid via de Boekweitbeemd, Keersop en Loonderweg.

Indien u vragen heeft over het voorgaande, dan kunt u contact opnemen met de heer K. Dekkers. Hij is te bereiken op het telefoonnummer 040-2083634.