Ingezonden persbericht


Rotterdam, 05 september 2007

P e r s b e r i c h t
= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = =

Chimène van Oosterhout naar RNN7

ROTTERDAM - RNN7 heeft weer een Bn-er in haar stal opgenomen Chimène van Oosterhout start bij de zender met de presentatie van het lifestyle programma Trends & Shopping.

Micky Hoogendijk, Valerie Zwikker, Anouk van Kooijk, Fajah Lourens en Jennifer de Jong gingen haar voor. Het Trendy lifestyle programma Trends & Shopping op RNN7 werd woensdag 5 september gepresenteerd door Chimène . De actrice acteerde o.a. in Goede Tijden Slechte tijden, Oppassen en Onderweg Naar Morgen en een hoofdrol in de amerikaanse film X-PATRIOTS. Als presentatrice heeft zij haar sporen verdiend met de presentatie van o.a. Motor TV, Yorin Travel , Snowmagazine VIPS en Go travel. RNN7 is zeer verheugd met het contracteren van de "Nieuwe aanwinst". Chimène zal regelmatig items presenteren en is zelf erg enthousiast over het programma. Enige tijd geleden startte het programma Trends&Shopping al een samenwerking met het magazine Jackie.

Trends & Shopping is iedere woensdag vanaf 19:15 te zien op RNN7.

Over RNN7
RNN7 begon in 2003 als Rotterdamse Regiozender. De commerciële zender is inmiddels sterk gegroeid en te ontvangen door 8,2 miljoen mensen in Noord-Holland, Zuid-Holland, Zeeland, Flevoland en landelijk via Canal Digitaal en Upc. RNN7 is een jonge familie- en nieuwszender die op termijn wil doorgroeien naar een landelijke speler in de televisiebranche. Dit wil de zender realiseren door een sterke gebiedsuitbreiding en een landelijk inzetbare programmering. Voor meer informatie: www.rnn7.nl.

= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = =

E i n d e p e r s b e r i c h t



Ingezonden persbericht