Ingezonden persbericht


PREM Group selecteert free-hotspot.com voor gratis Wi-Fi in hotels


17 hotels in 3 landen bieden hotelgasten gratis internet aan

Dublin, Ierland, 10 september 2007 - De PREM Group, een internationaal toonaangevende hotelketen, kondigt vandaag aan dat ze free-hotspot.com verkiezen als provider van gratis Wi-Fi diensten in al hun hotels in Ierland, het Verenigd Koninkrijk en België.

PREM Group, eigenaar van verschillende hotelmerken, waaronder Days Hotel, Ramada, Golden Tulip en Tulip Inn heeft een overeenkomst gesloten met free-hotspot.com, die inhoudt dat alle gasten die in een PREM-hotel verblijven gratis op het internet kunnen surfen.

"Gratis internettoegang in hotels is een groeiende trend in de Europese markten waar we actief zijn," legt Jim Murphy, Managing Director van de PREM Group uit. "De oplossing van free-hotspot.com laat ons toe in te gaan op de vraag van onze klanten naar gratis Wi-Fi, bovendien op een economisch aantrekkelijke manier."

Joe Brunoli, Vice President of HotSpot Market Development van free-hotspot.com, verheugt zich over de beslissing van het bedrijf. "De PREM Group heeft zijn succes opgebouwd door de meest optimale en nieuwste services uit de horecasector te herkennen en toe te passen," zegt hij. "Wij zijn blij met hen te kunnen samenwerken en deze "must have", namelijk gratis Wi-Fi, te kunnen bieden aan hun hotelgasten."

De gratis Wi-Fi dienst van free-hotspot.com zal beschikbaar zijn in het najaar van 2007 in alle PREM Group hotels. Locaties bevinden zich in grote steden in Ierland, evenals in het Verenigd Koninkrijk en België.

About the PREM Group:

Formed in 1996, PREM Group is a wholly Irish owned company primarily in the business of operating hotels, serviced apartments and serviced offices in the UK and Ireland. 10 years on from the formation of the company PREM Group is fast becoming one of Ireland's leading players in the hotel and serviced apartments sectors. With an emphasis on partnership and entrepreneurialism the Group works closely with investors, developers and international franchise and hotel management companies, capitalising on every good business opportunity. This creates an exciting and progressive environment for all our employees who can grow their own careers within an ever expanding company. PREM Group currently operates Hotels in Ireland, England and Belgium.

http://www.premgroup.com

Over free-hotspot.com:

free-hotspot.com beheert 's werelds grootste en snelst groeiende gratis draadloos internetnetwerk met meer dan 1.700 HotSpots in 16 Europese landen. De HotSpots van het bedrijf zijn gevestigd in hotels, cafés, restaurants, benzinestations en andere openbare ruimtes.

Om toegang te krijgen tot het gratis draadloos internetnetwerk van free-hotspot.com dienen gebruikers akkoord te gaan met het bekijken van een advertentie. Voor deze innovatie is free-hotspot.com onderscheiden met de prestigieuze WBI (Wireless Broadband Innovation) Award voor "Beste Publieke Wi-Fi product van 2006". De winstgevendheid van hun programma voor HotSpot eigenaren is ook erkend door free-hotspot.com's benoeming tot "Best Business Idea" voor de horeca tijdens de FIZZZ Awards 2006 in Duitsland.

free-hotspot.com ondersteunt een actieve community van gebruikers en biedt iedere maand gratis draadloos internet aan meer dan 300.000 mensen. Het bedrijf beschikt over de meest gebruiksvriendelijke HotSpot directory van de branche. Deze directory bevat op dit moment meer dan 17.000 gratis draadloze internetlocaties wereldwijd.

Om het volledige programma te ontdekken of om uw meest nabij gelegen HotSpot te lokaliseren, ga naar: www.free-hotspot.com

Perscontact:

Gerdine Lindhout

Open2Europe


+33 1 55 02 27 88

g.lindhout@open2europe.com