Politie Amsterdam-Amstelland



Vermiste Donovan terecht. / Amsterdam (10/09/07)

De op vrijdagmiddag 7 september als vermist opgegeven Donovan van Daal is maandagmiddag 10 september rond half drie weer aangetroffen. Hij zou de nacht hebben doorgebracht hebben bij een schoolvriendje in Amsterdam Zuidoost. Donovan is opgehaald door de politie en zal worden teruggebracht bij zijn ouders. Naar de omstandigheden wordt een onderzoek ingesteld door bureau opsporing van District West.

Persbericht 9 september: Jongen vermist: 14 jaar oud en met een verminderd verstandelijk vermogen / Amsterdam Sinds vrijdagmiddag 7 september wordt de 14-jarige Donovan van Daal vermist. De jongen heeft een verminderd verstandelijk vermogen. Hij is voor het laatst gezien op zijn school, het LUCA aan de Kraaipanstraat 58 te Amsterdam. De vermiste Donovan is vanuit school niet naar huis gekomen. Normaal verplaatst hij zich met de metro en tramlijn 13.

De moeder van Donovan heeft op zaterdagochtend rond negen uur zijn vermissing bij de politie aangegeven.

Donovan woont in de Van Riebeeckbuurt. Een ieder die weet waar Donovan Van Daal zich bevindt of hem ziet, wordt verzocht telefonisch contact op te nemen met het rechercheteam van District West via 0900-8844.