Magma IT Solutions gaat samenwerkingsverband aan met CIS-Group


WEERT, 20070910 -- Met ingang van 1 september 2007 heeft CIS-Group het beheer van de ICT-infrastructuur van Magma IT Solutions overgenomen. Magma IT Solutions is een belangrijke speler op de Nederlandse markt als het gaat om SAP R/3 dienstverlening. De afdeling Managed Services (MS) van CIS-Group zal het gehele serverpark alsmede de complete netwerkinfrastructuur van Magma IT Solutions 24 uur per dag monitoren. De `up-time' wordt gecontroleerd en tevens wordt beschikbaarheid van `services' in de gaten gehouden. Verder verzorgt MS de installatie van patches en updates vanuit een centrale CIS-repository.

Over Magma IT Solutions
Als SAP consultancy organisatie heeft Magma een unieke focus en specialisatie. Sinds de oprichting in 1997 heeft Magma IT Solutions zich gespecialiseerd in het ontwerpen en implementeren van SAP ERP oplossingen bij grote en middelgrote ondernemingen. Magma is met ruim 80 eigen medewerkers een serieuze speler op de (inter)nationale SAP markt. Magma heeft kantoren in Geleen en Den Bosch.

Over CIS-Group
CIS-Group is een snelgroeiende ICT-dienstverlener gevestigd in Weert en Maaseik. CIS-Group levert diensten in de vorm van Consultancy, IT-Projecten, Managed Services en Education. Daarnaast is CIS-Group momenteel bezig met de realisatie van een aantal Datacenters in Limburg. CIS-Group is in 2005 opgericht en inmiddels uitgegroeid tot een zeer deskundige organisatie met ruim 70 enthousiaste medewerkers in vaste dienst.