Nederlandse Vereniging van Journalisten

Masterclassdag op 11 september 2007
(29 juni 2007)

Een unieke kans om te leren van oude rotten in het vak: de Freelancers-Masterclassdag! Noteer daarom dinsdag 11 september vast in je agenda.

Exclusief voor NVJ-leden geven Suzanne Bosman, Cees Grimbergen, Jan Haasbroek, Oscar van der Kroon, Ad van Liempt, Kees Schaepman, Coen Verbraak en andere ervaren vakgenoten op 11 september masterclasses op hun eigen vakgebied. Er zijn masterclasses onderzoeksjournalistiek en research, televisiepresentatie, interviewen, leiden van discussie en debat, radioreportage of tekstschrijven voor televisie!

Deelnemers kunnen in de ochtend twee masterclasses volgen. Zij krijgen van tevoren details over hoe zij zich op de masterclass kunnen voorbereiden. Na de lunch is er 's middags een plenair programma en na afloop natuurlijk een borrel met collega's.

Het programma is nog in volle voorbereiding; nadere informatie volgt in De Journalist, op www.villamedia.nl en direct op je mail. Meld je nu vast aan. Zodra je het programma van ons hebt ontvangen kun je je inschrijven voor de masterclasses.

De Masterclassdag wordt gehouden op de Media Academie, Sumatralaan 45 in Hilversum.

Omdat er slechts plaats is voor zestig deelnemers is voorinschrijving noodzakelijk:

Meld je aan door een mail te sturen naar freelance@nvj.nl met daarin je naam en je lidmaatschapnummer. Daarna ontvang je een factuur van EUR 29,50 (dit is inclusief lunch en borrel). Zodra de factuur betaald is (graag voor 5 september 2007) ben je van deelname verzekerd.


11 september 2007, van 09.30- 16.30 uur: Masterclassdag in Hilversum!