Politie Limburg-Noord

Drie zaken in Plaats Delict Limburg op L1-TV

Datum: 10-09-2007
Tijd bericht: 08:44
Plaats: VENLO / MAASTRICHT
In de uitzending van het Limburgse opsporingsprogramma Plaats Delict Limburg op dinsdag 11 september a.s. roept de politie de hulp van de kijkers in bij het oplossen van drie misdrijven:

Dodelijke aanrijding in Siebengewald Een 88-jarige vrouw uit Siebengewald wordt op 1 augustus dood op straat aangetroffen. Sectie wees uit dat de vrouw mogelijk aangereden is. Getuigen zagen een auto met aanhangwagen wegrijden, die mogelijk bij de aanrijding betrokken is. De politie toont beelden van een auto met aanhangwagen die even verderop bij een supermarkt voorbij gereden is. Zij wil graag in kontakt komen met deze bestuurder, of vraagt mensen zich te melden, als ze de bestuurder van deze auto kennen.

Billenknijper in Maastricht
Afgelopen weken is een aanrander actief in de regio Maastricht, die eerder al in Sittard acteerde. De identiteit van deze man is bekend. De politie vraagt vier getuigen dringend zich te melden, die een van de slachtoffers geholpen hebben in de buurt van de Zonnebergweg in Maastricht.
Diefstal met geweld in Venray
Op zaterdag 21 juli werd een 63-jarige vrouw uit Venray in haar woning wakker en trof een onbekende man aan in haar huis. Deze man bedreigde haar met een mes. Tijdens een worsteling raakte de vrouw licht gewond. De onbekende man ging er met een aantal spullen van de vrouw vandoor. De politie toont een compositietekening van de verdachte in de uitzending.

Het programma wordt uitgezonden op L1 televisie op dinsdag 11 september om 17:00 uur. Diezelfde avond zijn er herhalingen om
18:00, 19:00, 20.00, 22.00 en 23:00 uur. Ook woensdag 12 mei wordt de uitzending herhaald in de dagcaroussel tussen 09:30 en
13:30 uur. Vanaf de eerste uitzending zijn alle zaken na te lezen op L1-text pagina 147 en staan teksten en foto's van alle zaken op internetsite www.plaatsdelictlimburg.nl.