Politie Limburg-Zuid


1. Limburg Zuid

2. Stafbureau Communicatie

Afkomstig van ( Bert Boosten
Onderwerp ( Persberichten
Datum ( dinsdag 11 september 2007

Heerlen; veel schade bij botsing vrachtauto's

Maandagavond ontstond er bij een aanrijding tussen twee vrachtauto's op de A76 in Heerlen veel schade en raakte een 22-jarige inwoner van Fijnaart, die achter het stuur zat van een van de vrachtauto's, licht gewond.

Het slachtoffer werd voor onderzoek naar het ziekenhuis overgebracht. Daar bleek dat hij aan de aanrijding een gekneusde onderarm had overgehouden.

De aanrijding gebeurde rond 23.30 uur op het weggedeelte van de A76 richting Aken dat bergopwaarts verloopt.

De trekker met oplegger, met achter het stuur de inwoner van Fijnaart, reed in de richting Aken en merkte te laat dat een voor hem rijdende andere vrachtauto, langzaam reed. De man kon deze niet meer ontwijken en botste achterop. Ondanks het feit dat de trekker met oplegger zeer zwaar beschadigd raakte, bleef de bestuurder nagenoeg ongedeerd. Zijn rijbewijs werd ingevorderd, omdat de man een zogenaamde beginnende bestuurder is.

In verband met het opruimen van de ravage werd de A76 richting Duitsland tot 04.00 uur afgesloten en werd het verkeer over de N281 omgeleid.

Oirsbeek; inbraak in supermarkt

Onbekenden hebben in de nacht van maandag op dinsdag rond 01.50 uur ingebroken in een supermarkt aan de Markt in Oirsbeek.

De daders vernielden de deur van de personeelsingang en gingen aan de haal met een onbekende hoeveelheid pakjes shag sigaretten.

De daders zijn in een auto gevlucht richting Amstenrade.

De politie stelt een onderzoek in.

Internet www.politie.nl
E-mail communicatie@limburg-zuid.politie.nl
Telefoon 043 400 6616


---- --