Ingezonden persbericht


P E R S B E R I C H T

Zeven nieuwe Founding Partners voor de AF&BM!

De Association of Food & Beverage Management maakt zich sterk samen met zeven krachtige partners.

Woerden, 11 september 2007
Vrijdag 7 september is de samenwerking tussen de Association of Food & Beverage Management, kortweg de AF&BM, en zeven Founding Partners bekrachtigd door het tekenen van een partnership overeenkomst. De AF&BM is trots op haar nieuwe partners te weten, Diageo Nederland, Restaurantgids Dinnersite.nl, Ecolab Nederland, Smit & Dorlas Koffiebranders, Sligro Food Group, Spadel Nederland en Unilever Foodsolutions, en hoopt op een goede en langdurige samenwerking.

Locatie voor de ondertekening was de HISWA te water, waar alle partners door de AF&BM waren uitgenodigd voor een feestelijke lunch op de drijvende Champagnebar van Moët & Chandon en Restaurant 'De vrienden van Jacob'. Na de ondertekening door alle partners werd de samenwerking beklonken met een goed glas Champagne.

Deze zeven nieuwe Founding Partners genieten allen een branche-exclusiviteit als partner binnen het netwerk van eindverantwoordelijken werkzaam in de 'Food & Beverage' branche. Tevens zijn zij welkom op alle besloten bijeenkomsten van de AF&BM, waarin branche-gerelateerde informatie en vernieuwende managementkennis en -vaardigheid gedeeld wordt.

De AF&BM is een vereniging met bijna 100 leden die zich bezighoudt met een diversiteit aan onderwerpen en actualiteiten binnen het vakgebied Food & Beverage Management. Naast de mogelijkheid voor het vergroten van kennis, biedt de vereniging ook de mogelijkheid voor het vergroten van het netwerk. De AF&BM is tevens één van de vier initiatiefnemers tot het jaarlijks terugkerende Nationaal F&B Debat.

Wilt u meer weten over de activiteiten van de AF&BM of indien u interesse heeft in een lidmaatschap dan kunt u een informatiebrochure aanvragen bij ons secretariaat door een e-mail te sturen naar info@afbm.nl of door onze website te bezoeken: www.afbm.nl.

Heeft u naar aanleiding van dit persbericht nog vragen, dan kunt u telefonisch contact opnemen met de secretaris van de vereniging: Martijn van Dijken, tel: 06 - 553 644 12 of per e-mail: martijnvandijken@afbm.nl

---- --