Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

OKI Benelux benoemt Hans Pijnacker tot interim Managing Director

Hoofddorp, 11 september 2007 - OKI Printing Solutions Benelux heeft per heden Hans Pijnacker benoemd tot interim Managing Director, tot er een permanente opvolger is gevonden voor Philip de Brabanter. Hans Pijnacker beschikt over ruime internationale ervaring als General Manager, met name op het gebied van directe- en kanaalverkoop. Met deze benoeming zorgt OKI Benelux ervoor dat de bedrijfsvoering na het afscheid van De Brabanter naadloos wordt voortgezet. De huidige Sales Directors Patrick Arnou (Belgie) en Patrick Chin-A-Loi (Holland) rapporteren rechtstreeks aan hem.

Sinds 1999 werkt Pijnacker (47) als onafhankelijk manager, via AITEM BV. In die tijd heeft hij onder andere senior managementfuncties vervuld in de sectoren telecommunicatie, ICT, coating, de farmaceutische industrie en logistiek. Daarvoor was Pijnacker onder andere managing director bij Lucent Technologies/AVAYA en AT&T, en was hij regionaal directeur bij Philips.

Hans Pijnacker heeft een Masters degree in Bedrijfsmanagement, samen met Bachelors degrees in Electronica en Economie. Hij is getrouwd en heeft twee zoons en een dochter.

Over OKI Printing Solutions

OKI Printing Solutions is een toonaangevende specialist in kwalitatief hoogstaande afdrukoplossingen, in kleur en mono. De onderneming heeft verkoop- en marketingvestigingen in 120 landen, verspreid over de hele wereld. Bijna vijftig procent van de omzet is afkomstig uit de EMEA-regio. De Nederlandse vestiging bevindt zich in Hoofddorp.

OKI Printing Solutions is een merknaam van OKI Data Corporation, een volle dochter van OKI Electric Industry Co. Ltd.: een vooraanstaande, van oorsprong Japanse speler op het gebied van informatie- en communicatietechnologie. In het boekjaar 2005 realiseerde OKI Electric met 21.175 mensen wereldwijd een omzet van $ 5,8 miljard. Het hoofdkantoor van het concern is gevestigd in Tokio.

Voor meer informatie: www.oki.nl.



Ingezonden persbericht