Ingezonden persbericht


Persbericht:

BI 2.0: Seminar over de toekomst van Business Intelligence

Met David Wells, Pieter den Hamer en Harm van der Lek

Bilthoven, 29 augustus 2007. Op 11 september organiseert DNV-CIBIT een middagseminar over de toekomst van Business Intelligence (BI)I.

Directe aanleiding is de certificering van de 100e geslaagde CBIP: Certified Business Intelligence Professional. Tijdens het seminar zullen de volgende experts hun visie geven op de belangrijkste internationale ontwikkelingen en krijgt de 100e CBIP zijn certificaat uitgereikt:

David Wells is de director of education van TDWI, The Data Warehousing Institute (Seattle), en een van de geestelijk vaders van de CBIP-certificering.

Hij geeft tijdens zijn presentatie Putting the business back into BI' een overzicht van belangrijke internationale ontwikkelingen met de nadruk op de rol van de business.

Pieter den Hamer leidde jaren de informatiemanagement practice van DNV-CIBIT en is als consultant betrokken geweest bij veel grote BI projecten.

In zijn presentatie BI 2.0 staat de vraag centraal wat de volgende stap zal zijn die bedrijven moeten nemen nu BI bijna mainstream is geworden.

Hij voorspelt dat BI 2.0 hoge eisen zal stellen aan de kwaliteit en efficiency van BI projecten en lardeert dat met voorbeelden uit zijn uitgebreide praktijkervaring.

Harm van der Lek spreekt over 'Modelgedreven Data Warehousing' en gaat in op de mogelijkheid om in de toekomst van BI-land ontwerp en ontwikkeling te automatiseren.

Het seminar start om 13:30 uur in Kasteel Vanenburg te Putten. We sluiten het af met een panel discussie en de uitreiking van het certificaat aan de 100e CBIP met aansluitend een aangeklede borrel.

Het seminar staat open voor alle belangstellenden. CBIP-ers kunnen kosteloos deelnemen. Meer informatie is te vinden op www.dnv.nl/bi_seminar.

------


Ingezonden persbericht