Oldelft benelux



---

Oldelft Benelux houdt Open Huis

Veenendaal, 15 augustus, 2007 - Oldelft Benelux B.V., leverancier van apparatuur voor medische beeldvorming, wilt u graag kennis laten maken met de nieuwste ontwikkelingen binnen de digitale beeldvormende technieken.

Het Open Huis wordt gehouden op dinsdag 11 en donderdag 13 september 2007. Er is een interessant programma samengesteld, waarin informatie over belangrijke ontwikkelingen op verschillende vakgebieden (o.a. DR Neonatologie Flatpanel C-Boog, 3D C-Boog met variabel Isocentrum en MRI) wordt afgewisseld met ontspanning.

"Als locatie hebben wij, trots als we zijn op ons onderkomen, dit jaar gekozen voor ons nieuwe pand in Veenendaal. We hopen u in september te mogen verwelkomen vanaf 15.00 uur aan de Wiltonstraat 41." zegt Guido Geerts, Managing Director van Oldelft Benelux.

Met introducties van de allernieuwste technieken zorgt Oldelft Benelux voortdurend voor vernieuwing op de markt van medische beeldvorming. Zo introduceerden zij dit jaar het 1.5T gesloten MRI systeem van Hitachi, waardoor er nu een state-of-the-art gesloten en open MRI-lijn voorhanden is. Tevens is dit jaar de Ziehm Vision C-bogen familie uitgebreid met diverse modellen voorzien van flatpanel detector technologie.

Met de introductie van het flatpanel systeem voor neonatologie, de UNI-DR, markeren zij wederom een mijlpaal binnen de ziekenhuisdigitalisering. Ook de meest recente versie van ViewPro-X Ortho met digitale pré-operatieve planning is nieuw voor 2007.

Profiel Oldelft Benelux
Oldelft Benelux - System Integrator en Service Provider - is gespecialiseerd in het installeren, operationeel maken en onderhouden van analoge en digitale medische apparatuur en innovatieve Healthcare ICT systemen in ziekenhuizen en zorgcentra.

Oldelft Benelux is een modern, innovatief bedrijf voortgedreven door de motivatie om voor elke medische instelling de best mogelijke maatwerk oplossing te bieden.

Oldelft Benelux is een onderdeel van Delft Diagnostic Imaging.

Voor nadere informatie:
Fred van Slooten
Sales & Marketing Manager
Oldelft Benelux B.V.
Wiltonstraat 41
3905 KW Veenendaal
Tel.: 0318-583 400
Fax: 0318-583 401
E-mail: fvslooten@delftdi.com

Copyright © 2007 Oldelft Benelux All rights reserved.