Overtoom, Elmar Reizen en Reed Elsevier kiezen voor Toading

11/09/2007 09:11



Toading B.V.



Zoekmachine technologie bedrijf Toading heeft haar klantenbestand onlangs uit weten te breiden met enkele grote namen waaronder Elmar Reizen, Reed Elsevier en kantoorleverancier Overtoom.

Het online aanbod van Overtoom is dermate groot dat het onmogelijk is om alle prijs- en productwijzigingen handmatig up to date te houden. Door Toading te gebruiken worden nu voortaan automatisch individuele advertenties gegenereerd uit een database van meer dan 50.000 artikelen in diverse product categorieen. "Het is een stuk gemakkelijker geworden om veranderingen in het assortiment direct online door te voeren," aldus Mathijs van Abbe. "Het scheelt een hoop extra werk en de Overtoom website wordt er een stuk efficienter door."

Op de website VakantieDiscounter.nl van Elmar Reizen wordt het actuele reis aanbod op type accommodatie, lokatie, regio en land niveau 'geToad'. "Op dit moment testen wij welke advertentie opzet het meeste rendement opleverd," aldus Iwan Luiten, managing partner van Toading. "Ook onderzoeken we de mogelijkheden om de vakantiebeoordelingen van Zoover.nl in de advertenties te integreren. We denken dat deze informatie een enorme toegevoegde waarde voor de bezoeker heeft."

Reed Business, eigenaar van een aantal veelbezochte zakenwebsites, lanceert binnenkort een nieuwe vacaturedienst die voor deze websites gebruikt zal worden. Toading is ingeschakeld om deze continu veranderende vacaturedatabase direct in zoekmachines beschikbaar te maken door automatisch een advertentie te genereren van iedere vacature die beschikbaar is.

Toading zelf is dankzij de stevig doorzettende groei inmiddels op zoek naar een groter kantoor. Ook zijn ze bezig met een eerste financierings ronde voor internationale expansie die ze verwachten in Q4 van 2007 te gaan starten.






Noot voor de redactie:

NOOT VOOR DE REDACTIE,