Ingezonden persbericht


Nieuwe directie CPSharing

Nijkerk, 11 september 2007 Binnen CPSharing, resultaat van de fusie tussen CliënTel en Pridis, zijn Kees Heutink en Johan van Oostveen aangesteld als leden van de directie.

Kees Heutink (op foto rechts) vervulde in de laatste 20 jaar meerdere inhoudelijke, adviserende en bestuurlijke rollen binnen onder andere Intercai, AT&T (Nederland & Zuid Afrika) , Lucent Technologies en CliënTel.

Johan van Oostveen (op foto links) heeft vanaf 1988 inhoudelijke en leidinggevende en bestuurlijke rollen vervuld op het gebied van software ontwikkeling en bedrijfsvoering binnen onder andere Agfa Gevaert, Primedia, NewtelEssence en Pridis.

Binnen CPSharing is Kees aangesteld als Algemeen Directeur / CEO en Johan als Operationeel Directeur / COO.

CPSharing is een onafhankelijke Consultancy en PSO onderneming die zich richt op totale ondersteuning voor organisaties die voor hun dagelijkse activiteiten afhankelijk zijn van een probleemloze communicatie en betrouwbare informatie.

CPSharing heeft alle kennis op het gebied van bedrijfsprocessen en technologie beschikbaar om organisaties optimale communicatie te bezorgen, vanaf intiële business propositie tot en met uiteindelijk resultaat.

De diensten die CPSharing biedt:


* knowhow om de behoeften op het gebied van (tele)business om te zetten in rendabele contactcenters en communicatieoplossingen;
* vaardigheden om nieuwe communicatiesystemen te integreren in bestaande IT-omgevingen;
* zakelijke en technologische expertise voor interim-management en ondersteunende functies;
* capaciteit voor wereldwijde 24/7 Managed Services in kritieke communicatieomgevingen;
* softwareontwikkeling voor communicatie- en informatietoepassingen op maat;
* nichetoepassingen voor contactcenters en bedrijfscommunicatie.



Ingezonden persbericht