Ingezonden persbericht


Altijd wel wat te doen met de Samsung i620 Messaging Phone

Wereldwijde web aan je voeten met indrukwekkende Samsung i620

Delft, 11 september 2007 -- Er is geen tweede kans om een eerste indruk te maken. Analisten verwachten dat in 2012 wereldwijd 600 miljoen mensen sociale netwerksites zoals Hyves met hun mobiel bezoeken. Met de Samsung i620 kun je altijd mobiel online zijn en blijf je met je hele sociale netwerk in contact, ook als je niet achter je PC zit. Deze compacte slider in strak wit of roze met chroom is uitgerust met Windows Mobile 6.0 als besturingssysteem en biedt alle PC-functionaliteiten. Met overal en altijd toegang tot je documenten is er geen excuus meer om niets te doen.

De Samsung i620 is slank, compact, makkelijk te gebruiken en heeft uitgebreide multimediafuncties. De Wheel Key Navigator, soft-touch-toetsen en een oplichtend QWERTY-toetsenbord geven een groot bedieningsgemak. Op een glashelder 2 inch display kun je al je chat-gesprekken goed volgen. Foto's en documenten verschijnen levensecht in beeld.

Dit tri-band-toestel met HSDPA heeft een Windows Mobile 6.0-besturingssysteem, Opera web browser voor een nog snellere navigatie op het web, Windows Live Messenger en Push E-mail. ActiveSync converteert e-mails van Outlook of andere mailservers in snel te openen mail op de Samsung i620. ClearVue zorgt ervoor dat presentaties, worksheets, PDF's en Word-files duidelijk leesbaar zijn op het grote display.

Met een 2 megapixel camera met CMOS-sensor is de stap om te videobellen snel genomen. Entertainment op de Samsung i620 is er met de Windows Media Player voor mp3's, een videorecorder, memorecorder en spraakherkenning. De verhoogde connectiviteit en krachtige prestatiedrang laten zich zien met Bluetooth, IrDA en USB 2.0.

De Ultra-Messaging-telefoon i620 van Samsung is verkrijgbaar vanaf september 2007 voor een verkoopadviesprijs van ¤ 499,- inclusief B.T.W.

14822ee.gif

Samsung Electronics
Samsung Electronics is wereldwijd toonaangevend in geheugenchips, telecommunicatie, digitale media en digitale convergentietechnologie en één van de snelst groeiende merken ter wereld, met een merkwaardegroei van 186 procent in vijf jaar. Hiermee is Samsung het leidende merk in consumentenelektronica. De Koreaanse onderneming is 's werelds grootste fabrikant van TFT-/LCD-monitoren, kleurenbeeldschermen, televisies en geheugenchips. In 2006 behaalde Samsung een totale omzet van US$ 63,4 miljard en een nettowinst van US$ 8,5 miljard. Samsung boekt in de Benelux jaarlijks een omzetgroei van 30 procent. Voor meer informatie over Samsung Electronics Benelux kunt u bellen: 0900 20 20 088 (¤ 0,10 p/m) of terecht op de website: www.samsung.nl.



Ingezonden persbericht