Ingezonden persbericht


Persbericht

Remote computing nog eenvoudiger, sneller en met geluid via nieuwste versies van LogMeIn

Nieuw ontworpen interface, geluid en geavanceerde functies de hoogtepunten van nieuwe versies LogMeIn Free, LogMeIn Pro en LogMeIn IT Reach

Woburn, Massachussetts 11 september 2007 LogMeIn, Inc., leverancier van s-werelds meest gebruikte diensten voor connectiviteit en ondersteuning op afstand, introduceert vandaag de nieuwste versies van de onderscheiden LogMeIn service. De vernieuwingen omvatten onder andere remote-to-local geluid, de mogelijkheid bestanden te slepen en een nieuwe gebruikersinterface Hierdoor wordt remote computing nog eenvoudiger en meer alsof de gebruiker zit achter de computer waar hij op afstand mee verbonden is.

Door de nieuwste verbeteringen in LogMeIn Free, LogMeIn Pro en LogMeIn IT Reach kunnen gebruikers toegang krijgen tot elke PC met internetverbinding thuis of op het werk. De verbeteringen omvatten onder andere de mogelijkheid het geluid van de computer op afstand te horen, een gebruikersinterface met eenvoudiger menu s en het slepen van bestanden tussen de lokale computer en computers op afstand.

De afgelopen paar jaar zijn we uitgegroeid tot de meest populaire dienst voor remote access - LogMeIn is geïnstalleerd op meer dan 25 miljoen computers mede dankzij de continue verbeteringen die we doorvoeren door goed te luisteren naar onze klanten , aldus Michael Simon, CEO bij LogMeIn, Inc. Locatie is niet meer relevant met LogMeIn. Onze klanten kunnen computers op afstand naadloos benaderen, ongeacht hun locatie. De nieuwste versie maakt remote computing nog eenvoudiger.

De nieuwe mogelijkheden omvatten:


· Remote sound Geluid van de computer op afstand, inclusief streaming muziek, is te horen op de lokale computer.


· Nieuwe gebruikersinterface Eenvoudiger menu s en bediening evenals de mogelijkheid de persoonlijke voorkeursinstellingen en meest gebruikte mogelijkheden in te stellen.


· Snellere prestaties Gebruikers kunnen nu direct beginnen met een sessie voor remote control of bestandsbeheer.


· Bestanden slepen Bestanden en mappen kunnen eenvoudig versleept worden tussen de verbonden PC s.

Alle LogMeIn-gebruikers kunnen gebruikmaken van de nieuwe gebruikersinterface. De overige verbeteringen zijn alleen beschikbaar voor LogMeIn Pro en LogMeIn IT Reach.

LogMeIn Free (https://secure.logmein.com/products/free/) is een gratis dienst die snelle, veilige en eenvoudige verbinding met een computer op afstand mogelijk maakt vanaf bijna elke computer of Pocket PC met een snelle internetverbinding. Gebruikers krijgen on-demand toegang tot hun computers thuis en op het werk zodat zij, ongeacht hun locatie, desktop-bestanden en netwerkbronnen kunnen bekijken. Veel gebruikers overal ter wereld gebruiken LogMeIn Free als zowel een professioneel als persoonlijk hulpmiddel voor ondersteuning van computers op afstand.

LogMeIn Pro (https://secure.logmein.com/products/pro/) biedt mobiele professionals dezelfde snelle, veilige en eenvoudige verbinding op afstand met hun computer thuis of op het werk als LogMeIn Free, maar met extra productiviteitsverhogende mogelijkheden, zoals de mogelijkheid bestanden te slepen, knippen en plakken, geluiden van de remote computer lokaal afspelen, printen op afstand, delen van grote bestanden en beperkte meeting-mogelijkheden. LogMeIn past zeer geavanceerde beveiliging toe in de vorm van 128 tot 256 bit SSL-encryptie om niet geautoriseerde toegang te voorkomen.

LogMeIn IT Reach (https://secure.logmein.com/products/it/) is een lichte oplossing die ondernemingen van elke omvang geavanceerde tools voor toegang, ondersteuning, beheer en rapportage op afstand biedt. Het is eenvoudig te implementeren: binnen enkele minuten tot uren zijn enkele tot honderden computers gereed met minimale interactie door de eindgebruiker. Via de webgebaseerde interface haakt IT Reach eenvoudig in op bestaande netwerken en infrastructuren zonder de bestaande applicaties te verstoren. De oplossing omvat geavanceerde tools voor rapportage die IT-ondersteunende medewerkers helpen bij het nog beter monitoren, analyseren, repareren en het toewijzen van kosten aan de juiste afdelingen.

Speciale prijs en beschikbaarheid

De nieuwste versies zijn nu als bèta verkrijgbaar. De definitieve versies worden eind september verwacht. Iedereen die de bèta downloadt ontvangt een automatische update voor de finale versie. LogMeIn Free is een gratis dienst. LogMeIn Pro (https://beta.logmein.com/products/pro/) en LogMeIn IT Reach (https://beta.logmein.com/products/it/) kosten $ 12,95 per maand of $ 69,96 per jaar, per PC. LogMeIn biedt tot 30 september 2007 een speciale prijs van $ 39,95 voor de nieuwste versie van LogMeIn Pro.

Over LogMeIn, Inc.

LogMeIn, Inc. biedt de grootste dienst voor remote connectivity ter wereld met ruim 25 miljoen aangesloten computers. De LogMeIn reeks bestaat uit LogMeIn Free, LogMeIn Pro, LogMeIn Ignition, LogMeIn Rescue, LogMeIn IT Reach, LogMeIn Backup en LogMeIn Scout. Deze oplossingen bieden samen met RemotelyAnywhere en LogMeIn Hamachi veilige toegang, ondersteuning en beheer op afstand voor mobiele professionals, helpdeskmedewerkers en systeembeheerders wereldwijd. LogMeIn is gevestigd in Woburn, Massachussetts en heeft haar Europese hoofdkantoor in Boedapest.


---

Voor redactionele informatie of fotografie:

Influx PR, Marald Brons, Deventerstraat 81, 7322 JL Apeldoorn. Telefoon: 055-3663034,

fax: 055-3602661, e-mail: marald@influx-pr.com, website: www.influx-pr.com