LLiNK

P E R S B E R I C H T

DESMET LIVE OP RADIO 5

dinsdag 11 september 2007
18.00 - 19.50 uur

Radio-café met presentator Dieuwertje Blok en gasten over kunst, cultuur, politiek en maatschappij. Live vanuit café Desmet in Amsterdam.
---

Ruud Lubbers hoofdgast in Desmet Live

"Natuur en milieu maakten altijd al deel uit van mijn leven"

In Desmet Live ontvangt Dieuwertje Blok vandaag Ruud Lubbers. Ze praat met hem over zijn inmiddels gevestigde rol als weldoener, het lobbywerk voor World Connectors en zijn inzet voor een betere duurzame wereld.

Ruud Lubbers is een van de initiatiefnemers van World Connectors, een denktank die mondiaal denken wil bevorderen. De World Connectors zijn prominente Nederlanders die nieuwe strategieën voor en visies op internationale vraagstukken ontwikkelen. Ze zetten zich in voor een open, tolerant, optimistisch en pro-actief Nederland. World Connectors wil mondiaal denken bevorderen.

Ruud Lubbers vertelt in deze uitzending over zijn ambities en over zijn missie voor duurzaamheid en positieve bejegening van migranten. Ook is er in deze uitzending live-muziek van Ellen ten Damme.

Elke werkdag is er live-uitzending van 18.00-19.50, afwisselend verzorgd door LLiNK, Humanistische Omroep en IKON. Zie www.desmetlive.nl. U bent van harte welkom Desmet Live bij te wonen in café Desmet, Plantage Middenlaan 4a, Amsterdam (nabij Artis).

Desmet Live is een programma van LLiNK, de Humanistische Omroep en IKON. Met haar programma's wil LLiNK kijkers en luisteraars inspireren een bijdrage te leveren aan een vrije, eerlijke en duurzame wereld. LLiNK zendt uit op Nederland 2 en 3, Radio 1, 3FM, Radio 5 en www.LLiNK.nl.


---

EINDE PERSBERICHT