Nieuwe directeur bij Dehullu


OCHTEN, 20070911 -- Per september 2007 is Roland Bruggeman (45) directeur van Dehullu in Ochten. Hij werkt reeds 21 jaar bij het bedrijf en begon zijn carrière als projectcoördinator. Dehullu is een toonaangevend bedrijf op het gebied van tentoonstellingsbouw, interieurbouw en bewegwijzering. Het bedrijf bestaat 35 jaar.

Bruggeman vormt samen met Frank Jansen en Maarten van Orden de directie. In 1999 verkregen zij gedrieën via een management buy-out alle aandelen van het bedrijf. Sindsdien maakte hij deel uit van het management team.
Mede dankzij zijn inzet focust Dehullu met tentoonstellingsbouw meer dan ooit op internationale activiteiten. De organisatie is daarop volledig ingericht, zodat het bedrijf ook in het buitenland de topkwaliteit kan leveren waarmee het in Nederland toonaangevend is geworden.

In 35 jaar tijd is Dehullu uitgegroeid tot een holding met drie bedrijfsonderdelen en circa 80 medewerkers. Dehullu opereert in de top van de markt, zowel wat betreft kwaliteit als projectomvang. Het bedrijf heeft klanten in binnen- en buitenland, uit bedrijfsleven, overheid, gezondheidszorg, onderwijs, musea en theaters.

Foto: Roland Bruggeman





Dehullu