Advance lanceert de VyeNote


HEEMSTEDE, 20070911 -- Exclusief voor de Benelux lanceert Advance Technology, bekend van de Flybook en Advance laptops, de VyeNote minilaptop, modellen S37 en S18.

VyeNote S37
Het topmodel is uitgevoerd met de nieuwste Intel processor A110 (Steeley). De VyeNote S37 komt met een standaard 120Gb harddisk, 1Gb aan RAM (max. 2Gb), touchscreen, 2.0 Mega pixels webcamera, een 6-cells batterij voor 5 uur gebruik* en Windows Vista Business.

De minilaptop VyeNote S37 heeft een briljant 7" TFT-scherm met 16:10 verhouding en is zeer compleet uitgerust. Het scherm kan gedraaid en neergelegd worden waardoor de VyeNote S37 ook als tablet gebruikt kan worden. Via het standaard meegeleverde Windows Vista kan men met de meegeleverde pen gebruik maken van handschriftherkenning of tekeningen.

Mobiliteit, communicatie en flexibiliteit zijn de trefwoorden voor deze fraaie, in metallic zwart uitgevoerde mini-laptop. Standaard is de VyeNote S37 uitgerust met Bluetooth, Wifi, LAN en optioneel kan een Compact Flash 3G UMTS/HSDPA kaart worden geplaatst voor supersnelle draadloze verbinding via breedband Internet. De 3G kaart is mede geschikt voor telefoonverkeer. Advance verzorgt alle (data)abonnementen van KPN, Telfort en Vodafone, alsmede de service en support.

Het gewicht bedraagt slechts 980 gram en door de minimale afmetingen past de VyeNote S37 in iedere tas. Bijzondere aandacht is gegeven aan het toetsenbord, die ondanks de kleine vormgeving geheel compleet is. Door gebruik te maken van een extern toetsenbord met grotere toetsen is zelfs typen van o.a. lange rapporten geen probleem.
Naast de USB poorten, een externe VGA-poort, een Compact Flash en SD kaartlezer, is de VyeNote S37 ook uitgerust met een ingebouwde webcamera en muispad met aparte muisknoppen.

VyeNote S18
Het model VyeNote S18 wijkt op een aantal onderdelen af van het topmodel VyeNote S37. Zo is de uitvoering in metallic zwart met zilver, hetgeen de VyeNote S18 een zeer fraai uiterlijk geeft.
De VyeNote S18 heeft een AMD Geode processor en Windows XP Home als standaard systeemsoftware. De capaciteit van de harddisk is omvangrijk: 80Gb, en het geheugen is 1Gb.
Het scherm van de VyeNote S18 kan net als bij de VyeNote S37 omgedraaid en neergeklapt worden, maar is niet voorzien van een touchscreen en webcamera. Via de knopjes naast het neergeklapte scherm kan men ontspannen surfen op het internet. De VyeNote S18 heeft een 3-cells batterij voor een maximale werktijd van ca 2,5 uur en is voor de overige specificaties gelijk aan de VyeNote S37.

Prijzen
De VyeNote S18 kent een prijs van ¤ 840,- (excl. BTW), hetgeen een doorbraak op de markt van de mini-laptops betekent. Ook de zeer complete VyeNote S37 heeft een zeer aantrekkelijk prijs: ¤ 1295,- (excl. BTW).


* Afhankelijk van de gebruikte programmatuur en werkzaamheden.


Advance Technology
Advance Technology is de exclusieve distributeur van de VyeNote in de Benelux, gevestigd te Heemstede, en al bijna 25 jaar een toonaangevende onderneming die gespecialiseerd is in producten voor communicatie, mobiliteit en connectiviteit. Advance Technology beschikt over een zeer breed eigen assortiment draagbare computers, tablet PC's en mobiele oplossingen. Advance Technology werkt samen met 's werelds grootste fabrikanten op het gebied van laptops.





Advance Technology