Dommelsch muziek vrachtwagens `on tour' door Nederland


DOMMELEN, 20070911 -- Bierbrouwer Dommelsch gaat vanaf deze week met Dommelsch Muziek opleggers rijden. In lijn met de Dommelsch muziekcampagnes en festivalverpakkingen zijn nu zelfs de Dommelsch vrachtwagens in lijn gebracht met de merkpositionering van Dommelsch als hét biermerk dat zich associeert met livemuziek.

Sinds 2005 richt Dommelsch al zijn uitingen en activiteiten op muziek van Nederlandse bodem. Deze uitingen zijn nu zelfs terug te vinden op de eigen transportmiddelen van Dommelsch. René Bergmans, bij Dommelsch verantwoordelijk voor Dommelsch Muziek: `Dat de muzikale initiatieven van Dommelsch nu zelfs op onze transportmiddelen zijn doorgetrokken, geeft wel aan dat Dommelsch zich echt voor 100% op muziek richt. We zijn bij Dommelsch bijzonder trots op het nieuwe uiterlijk van onze vrachtwagens die vanuit de Dommelsche Bierbrouwerij in Dommelen het hele land door zullen trekken'.

Over Dommelsch en muziek
De muziekconcepten waarmee Dommelsch Nederlands muziektalent steunt zijn Dommelsch Dubbel Dutch waarbij bekende Nederlanders verrassingsconcerten op geheime locaties geven, Dommelsch Locals Only (pop/rock),,Dommelsch Clash of the Cover Bands (cover muziek) en Dommelsch TWSTD DJ's (dance). Daarnaast is Dommelsch een samenwerking met Radio 538 aangegaan: Dommelsch Live38.
Steeds meer poppodia zoals 013, Effenaar, Tivoli en Mezz kiezen voor Dommelsch en ook bij steeds meer festivals verschijnt Dommelsch op de tap, zoals bij Parkpop, Bospop en Matrixx at the Park. Alle muziekinitiatieven komen samen op www.dommelschmuziek.nl.





Ingezonden persbericht