Psycho-medisch centrum Parnassia

Honderdvijftig gezinnen, waarvan een van de ouders in behandeling is bij de Parnassia Bavo Groep, kunnen gratis en helemaal verzorgd op 11 september 2007 een dag naar het Archeon.

Op 11 september 2007 vindt er een gratis Verwendag plaats voor gezinnen met kinderen tot 12 jaar, waarvan vader en/of moeder in behandeling is bij de Parnassia Bavo Groep. Met de bus worden de gezinnen vervoerd naar het Archeon waar hen een programma wordt aangeboden. Het gaat om een dagvullend programma van 9.30-17.00 uur. Er zullen verschillende vertreklocaties zijn vanuit Rotterdam, Haarlem en Den Haag.

Archeon

Het doel van deze dag is om gezinnen, waarvan een van de ouders in behandeling is bij de Parnassia Bavo Groep, te verwennen door een leuke activiteit aan te bieden waaraan met het hele gezin deelgenomen kan worden. Vaak ontbreekt het bij deze gezinnen immers aan het ondernemen van leuke dingen! Bovendien kan elk gezin een steunfiguur meenemen.
De dag is gratis voor het hele gezin, inclusief vervoer, lunch en entree van het park.

Er is plaats voor 150 gezinnen van de Parnassia Bavo Groep, waarbij uitgegaan is van 50 gezinnen van Bavo Europoort, 50 gezinnen van de voormalige Parnassia Groep en 50 gezinnen van Brijder Verslavingszorg.

Het aanmelden van gezinnen kan door het uitprinten, invullen en opsturen van het aanmeldformulier.
Aanmelden kan tot 20 augustus 2007.

Nadere informatie over de verwendag 2007 is te verkrijgen bij:

Voor gezinnen vanuit
Bavo Europoort / Context
A.breman@context-ggzpreventie.nl
klik hier voor aanmeldformulier

Voor gezinnen vanuit
Parnassia/ Brijder Verslavingszorg
verdoc@psyq.nl
klik hier voor aanmeldformulier

Na aanmelding ontvangen de ouders een brief ter bevestiging. Later ontvangt ieder gezin een brief met alle exacte informatie over de verwendag en eveneeens een brief voor de school van de kinderen met het verzoek voor een dag verzuim.

Deze super verwendag voor gezinnen met kinderen tot 12 jaar wordt georganiseerd door stichting Bloeiend Parnassia in samenwerking met stichting Op Weg.