PvdA Rotterdam


Kandidaat-voorzitters in Rotterdam 11 september

Do 6 Sep 2007 - PvdA

Datum: Dinsdag 11 September 07
Tijd: 20.00 uur
Locatie: Engels, Stationsplein 45

Leden kiezen nieuwe voorzitter
Op 6 oktober kiest het congres een nieuw partijbestuur. Van 16 tot en met 23 september staat de ledenraadpleging voor het partijvoorzitterschap gepland. Alle leden met stemrecht ontvangen hiervoor een stembiljet en kunnen hun keuze voor een nieuwe partijvoorzitter doorgeven. Bij het stembiljet zal ook een speciale verkiezingskrant worden meegezonden. Hierin kunnen alle kandidaten zich presenteren.
Op 24 september zal de uitslag van de ledenraadpleging bekend worden gemaakt.

Regionale bijeenkomst met kandidaat-voorzitters Voorafgaand aan deze ledenraadpleging worden de kandidaten voor het partijvoorzitterschap in de gelegenheid gesteld zich te presenteren aan de leden van de partij. Hiervoor worden zeven regionale bijeenkomsten georganiseerd en op 11 september is dat in Rotterdam. Wij willen u van harte uitnodigen om naar de bijeenkomst te komen om kennis te maken met de kandidaten of uw brandende vragen aan hen te stellen.

Wij verzoeken u wel even een plaats te reserveren. Reserveringsnummer bijeenkomst Rotterdam: 5523
Telefonische reserveerlijn van de PvdA: 020-5512295. Voor aanmelding heeft u het 4-cijferige reserveringsnummer van de bijeenkomst nodig. Houd ook uw relatienummer en postcode bij de hand. Als u een introducé wilt meenemen, kunt u dat aangeven bij het reserveren.