Ingezonden persbericht


Opening Zeelandhallen & Leisurecentrum

Op woensdag 12 september is het eindelijk zover! De vernieuwde en uitgebreide Zeelandhallen in Goes, geschikt voor uiteenlopende beurzen en (muziek)evenementen, worden samen met het leisurecentrum officieel geopend. De openingshandeling wordt verricht door mevrouw drs. K.M.H. Peijs, Commissaris van de Koningin in Zeeland.

Het nieuwe leisurecentrum beschikt over een fitnesscentrum, een servicebioscoop met 4 zalen, smaakvol wokrestaurant en een gezellige bowling en biljartbrasserie.

Tijdens de opening wordt een 40.000 glazen tellende champagnepiramide gebouwd waarmee het Guinness Book of Records gehaald zal worden.

We willen niet alleen dit unieke complex openen maar ook een goed doel ondersteunen. De opbrengst zal gaan naar Sport- en bewegingsactiviteit voor de aangepaste sport in Zeeland.

Woensdag 12 september is voor genodigden maar donderdag 13 september bieden wij een openingsconcert aan met de bands Kaas, I.O.S, Van Dik Hout en de Dijk. Kaarten kosten E 10,-per stuk waarbij parkeren en twee consumpties bij inbegrepen is. Kaarten kunnen besteld worden via www.zeelandhallen.nl