AutoRai

Dacia presenteert de Logan Pick-Up

(9/12/2007)
Dacia Logan Pick-Up is de laatste telg van de Logan-familie, die reeds bestaat uit een vierdeurs auto, een stationcar en een bedrijfsauto. De Logan Pick-Up, die wordt gefabriceerd in de fabriek in Pitesti (Roemenië), is zowel geschikt voor een professionele clientèle â kleine zelfstandigen â als voor particulieren die op zoek zijn naar een vrijetijdsauto.

De Logan Pick-up draagt uiteraard het fabrieksmerk Logan. Met zijn benzine- en dieselmotoren van het Renault-merk en een aandrijving die afkomstig is van de Logan MCV, is de Logan Pick-up een moderne en tegelijk robuuste auto. Logan Pick-up onderscheidt zich ook door zijn praktische karakter - een van de vele goede basiseigenschappen van de Logan-familie. De auto heeft een laadbak met een inhoud van 800 kg, een laadlengte van 1,80 m en een laadruimte in de cabine achter de stoelen van in totaal 300 liter!

Uiteraard biedt de Logan Pick-up een onovertroffen prijs/prestatieverhouding. De Logan Pick-Up komt vanaf 2008 op de markt, om te beginnen in Roemenië.