Gemeente Buren


Rivierenland breed vertegenwoordigd op 50 Plus beurs

Het is de snelst groeiende doelgroep en wordt ook wel aangeduid als de zilveren golf. Circa 100.000 senioren brengen in september een bezoek aan de jaarlijkse 50 Plus Beurs om zich te laten informeren, amuseren en adviseren over uiteenlopende themas. Rivierenland zal zich op toeristisch en recreatief vlak presenteren in een stand van maar liefst 42m2.

Opnieuw groei
In 2006 was al een succes geboekt met de stand van 36m2. De 6 meter hoge banieren met sfeerbeelden uit Rivierenland was een herkenbaar punt in het Lekker weg in eigen land paviljoen. Ook dit jaar wordt wederom gekozen voor die herkenbare landelijke uitstraling. Dankzij de samenwerking met diverse ondernemers uit het gebied groeit de stand dit jaar naar 42m2.

Win een kasteelfeest
Slot Loevestein verzorgt dit jaar als exclusief beurspartner een spectaculaire prijs. In samenwerking met het Regionaal Bureau voor Toerisme (RBT) Rivierenland bieden zij bezoekers van de 50 Plus Beurs kans op een historische dag in het slot. Het enige dat u hoeft te doen is de flyer te bemachtigen bij de stand van Rivierenland en uw gegevens daar achter te laten. En wie weet, wordt u verrast met een droomfeest op Slot Loevestein.

De 50 Plus beurs wordt gehouden van 19 tot en met 23 september 2007 in de Jaarbeurs te Utrecht. U vindt de stand van Rivierenland in Hal 7, standnummer 7B028.