Persberichten Rijn&Venen, 10.00 uur

Utrecht, 12-09-2007

Verkeerscontrole

OUDEWATER- Op dinsdag werd van 13.00 uur tot 14.00 uur een verkeerscontrole gehouden op de Utrechtsestraatweg. In totaal kregen vier automobilisten een bekeuring omdat ze de autogordel niet droegen.

HARMELEN- Op dinsdag werd van 14.00 uur tot 17.00 uur een verkeerscontrole gehouden op de Dorpsstraat. In totaal werden 14 bekeuringen uitgeschreven voor het niet dragen van de autogordel.

Brandje op bank

WOERDEN- Op dinsdagavond werd er brand gesticht op een zitbank aan de La Fontaineplein. Omstreeks 21.00 uur kregen agenten de melding en gingen direct ter plaatse. Hier werd wel jeugd aangetroffen en een hoopje afval wat lag te smeulen. Niemand wist natuurlijk hoe dit was gekomen en de agenten vroegen hem te legitimeren. Een 18-jarige jongenman uit Woerden kon dit niet en werd aangehouden en meegenomen naar het bureau.

Rijden onder invloed

MONTFOORT- In de nacht van dinsdag op woensdag werd een bromfietser gecontroleerd op de Onder de Boompjes. Onderzoek wees uit dat hij gedronken had en blies op het politiebureau 475 ug/l. Tegen de man, 28-jaar uit Bodegraven, is proces-verbaal opgemaakt.